21 metre kare dükkan ile ne iş yapılabilir?

Makaleler
1
Babadan kalma Gaziantep çarşısının en işlek caddesinde arada bir çıkmaz sokakta pasaj girişinde 21 metre kare dükkanım var. Kiracı kirayı ödemediği için dava açtım kiracı önümüzdeki aylarda çıkacak gibi görünüyor.

Bu dükkana teknoloji ile alakalı veya farklı bir alanda ne açabilirim onu düşünüyorum. 24 yaşındayım bilgisayar programcılığı mezunuyum. Okul dışında pek bir tecrübem yok. Çalışma hayatı olarak yalnızca 3-4 yerde kısa süreli olarak çalıştım. Dükkan açma konusunda aklınızda güzel basit bir fikir var mı? Zaten kira ödemeyeceğim için fazla bir giderimde olmayacak.

Şöyle 4-5 bilgisayar koyarsin, internet kafe acarsin.

Babadan kalma Gaziantep çarşısının en işlek caddesinde arada bir çıkmaz sokakta pasaj girişinde 21 metre kare dükkanım var. Kiracı kirayı ödemediği için dava açtım kiracı önümüzdeki aylarda çıkacak gibi görünüyor.

Bu dükkana teknoloji ile alakalı veya farklı bir alanda ne açabilirim onu düşünüyorum. 24 yaşındayım bilgisayar programcılığı mezunuyum. Okul dışında pek bir tecrübem yok. Çalışma hayatı olarak yalnızca 3-4 yerde kısa süreli olarak çalıştım. Dükkan açma konusunda aklınızda güzel basit bir fikir var mı? Zaten kira ödemeyeceğim için fazla bir giderimde olmayacak.

Bazı oyunların karakterlerini yapıp satsam sizce nasıl olur hocam?
Piyasada son 1 2 yıldır fazlasıyla türedi bu 3D üretim ve satım. İlle oyun karakteriyle kısıtlamaya gerek yok bence, birçok seçenek mevcut hocam. Şunu mu üretsem diyeceğiniz şeyler aklınıza geldikçe rakipleri ve fiyatları kontrol edin, pazarda kendinize güzel bir yer bulacaksınızdır.

Herkese hitap edebilecek bir şey aç bence. Eğer yakınlarda yoksa ayak üstü bir tatlıcı olabilir mesela. Adana'da görmüştüm, ufacık bir dükkan bu kadar mı iş yapar demiştim. Gelen müşteri 5 dk içinde istediği tatlıları yiyip gidiyor. Konya'da da bir şapkacı görmüştüm, adamda her yaşa ve cinsiyete yönelik tüm şapkalardan vardı, o da büyüttü dükkanını demek ki kazanabiliyor. Eğer sermaye yoksa 3D Printer'da ilgi çekici olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı