21 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı

Hocam sanalda o işler kolay ama gereksiz. Realde sizi sevebilecek birisine değer verin. Kızlarla konuşmak daha kolay diyebilirim çok kız arkadaşım oldu. Şu an hiç yok ve mutluyum.

Kızı ne yapacaksın, sana herhangi bir fayda sağlamamakla birlikte sürekli sana yük olmaktan başka hiçbir şey olmayacak. O iş için özel yerler var, oralara git daha iyi.

Bekarlık=krallık. Takmayın hocam çok.

Roblox'a gir anında 98984954 sevgili.

Karşı cinsle bir alakası olmaması vs. iyi bir şey mi? Helal denilecek bir şey göremiyorum.
Sevgili edineceğim diye yırtınanlardan çok daha şerefli ve onurlu. Kendi kendine yetinebiliyor, aciz veya muhtaç değil.

14 yaşında bir kızla ilişki kurmak daha değişik zaten (bence).

Ben de 21 yaşındayım, benim de olmadı. Umrumda da değil, istemiyorum. Sürekli duvar gibiyim kızlara karşı, arkadaşken bile aşkın meşkin bana göre olmadığının mesajını veriyorum erkenden, özellikle bir şeyler sezersem. Yalnız değilsin yani dostum, salla gitsin. İş güç sahibi olunca eli yüzü düzgün birisini bulursam iyi, bulamazsam herhalde yine tek tabanca devam.

Kızların da çoğu ilgi manyağı, egoist, bencil, cinsiyetçi tipler olmuş. Bu devirde sevilecek düzgün kaç tane kız kalmış ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…