- Makaleler
- 1
Seyfo dayı yı dinle sen 
Yakınında bir dil kursu varsa örneğin ingilizce için kayıt olup sosyalleşebilirsin. Bir de kadın yayıncıların Discord sunucularına katılabilirsin. Mesela Pqueen, sselss diye iki kadın yayıncı var. Twitch'te yayın açıyorlar ve Discord sunucularındaki ortam gayet iyi. Ya da burada arkadaş bulabilirsin. Örneğin Steam arkadaş kodunu söylersen arkadaş bulabilirsin ve beraber oyun oynayıp keyifli vakit geçirebilirsin.Benden küçükler çatur çutur sevgili değiştiriyor bende hayret ediyorum nasıl yapıyorlar nasıl ayrılacakları zaman ayrılıyorlar ya da nasıl sevgili oluyorlar diye. Bende kızım ve erkeklerle konuşamıyorum beni küçük düşüreceklerini sanıyorum sevmeyeceklerinden korkuyorum kandırdıklarını sanıyorum. Benim tipime bakmazlar arkadaş olmak istemezler havalı kişilerle olurlar diye diyalog kurmuyorum ama tabii ki biri gelse samimi davransa çevirmem arkadaşım gibi konuşurum. Seni de anlıyorum ama karşı cinsler değişik oluyor nerede değişik insan var onlara değer veriyorlar ego kasıyorlar konuşamıyorsun işte bende bir erkek arkadaş isterdim iki türlüsünüde çünkü hayatım çok boş , kız arkadaşım bile yok...Kız sana "ay bir git salak" demiş kızı savunmuyorum ama erkeklerde böyle cidden şahit oldum önümde aynı erkek güzel bir kıza gayet kibar davranıyor, o kız isterse erkeğin got"ne ellese bir şey demiyor(gerçek olaydır). Başka bir kıza, aynı erkek sürekli tersliyor iftira atıyor çünkü tip algısına uymuyor. O kız da öylesine demiştir onu ama daha çok sevdiği biri yakınlaşsa tepkisi farklı olabilirdi tabii ki. Malesef böyle işliyor her şey tip ve popülerlik. Kızın sana öyle demesi hiç hoş değil ama her iki cinste öyle yapabiliyor bana da yapıyorlar duruyorum kibarca bir şey soruyorum hemen beni kötülüyorlar ıy falan diyorlar çakasım geliyor.Umarım kız arkadaş bulursun anlıyorum derdini.
Sevgilin var derdin var. Gerek yok. Boş iş. Ciddiyim Roblox oynarım sevgiliyle uğraşmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.