2100 Liraya Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi ?

eLais

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2015
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkdaşlar kolay gelsin öncelikle

Benim 2100 TL gibi bir bütçem var.Bu bütçeye en uygun oyun ağırlıklı bilgisayar tavsiyesi almak için konu açtım. Bu sisteme monitörde dahil olucak benim aklımdaki sistem Technopatın uygun fiyatlı oyun bilgisayarı toplama rehberindeki sistemle aynı fakat onun modası geçmiştir diye konu açayım dedim belki daha güzel sistem tavsiyeleri alırım diyerek konuyu açtım.

Şimdiden teşekkürler.

Not : Sistem 1 ay içinde toplanıcak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
R9 270X.png


Böyle bir sistem alınabilir. Sinerji'de neden i3 4170, i3 4160'dan daha ucuz onu anlamadım yalnız. :LOL::)
 
Merhaba. Bence technopat'ın topladıgı o sistem bence gercekten cok uygun. Zaten sistemin icine SSD'yi dahil etmezsen bazı ozelliklerden kıssan cok daha ucuz hale getirebilirsin. Zaten o sistemin en buyuk avantajı anakart CPU uyumuydu. CPU'yu gercekten cok ucuza tamamlayıp yuksek performans alabiliyodun. ASUS 23" VS239HV GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar Monitor olarakta bunu tavsiye ederim. Ben bunu aldım. 60 hertz sanırsam cozunurluge gore 75 hertz degerine cıkabiliyorsun. Bazı oyunlar icin iyi olabilir.
Ama sen yine de iyice arastır oyle topla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı