2100 TL GTX 950 içeren sistem tavsiyesi

Biraz araştırdım ve i7-6700K gibi bir işlemciye bile H110M PRO-VD anakartı alınabilir dediğini gördüm. Linkten inceleyebilirsiniz.
i7 6700K ile MSI H110M PRO-VD performansı nasıl olur?

Dediğiniz gibi anakartı bu kadar gömse neden sistem tavsiyelerinde önersin. Mart 2016 sistem tavsiyelerine bakabilirsin.
Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Mart 2016 - Technopat

Bu bütçeye H110M PRO-VD en uygun kart. B150 chipseti alınabilir ama diğer parçalardan kısmak zorunda kalınacağı için mantıksız olacak. Hala saçma bir şekilde H110'un rezil bir chipset olduğunu savunuyorsunuz. Bu gereksiz tartışmaya cevap yazmakla zamanımı kaybetmek istemiyorum. Siz bilgisayarınızda ekran kartından, işlemciden kısıp anakarta yatırım yapıp mutlu mesut kullanabilirsiniz. İyi forumlar. ;)

Biraz araştırdım ve i7-6700K gibi bir işlemciye bile H110M PRO-VD anakartı alınabilir dediğini gördüm. Linkten inceleyebilirsiniz.
i7 6700K ile MSI H110M PRO-VD performansı nasıl olur?

Dediğiniz gibi anakartı bu kadar gömse neden sistem tavsiyelerinde önersin. Mart 2016 sistem tavsiyelerine bakabilirsin.
Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Mart 2016 - Technopat

Bu bütçeye H110M PRO-VD en uygun kart. B150 chipseti alınabilir ama diğer parçalardan kısmak zorunda kalınacağı için mantıksız olacak. Hala saçma bir şekilde H110'un rezil bir chipset olduğunu savunuyorsunuz. Bu gereksiz tartışmaya cevap yazmakla zamanımı kaybetmek istemiyorum. Siz bilgisayarınızda ekran kartından, işlemciden kısıp anakarta yatırım yapıp mutlu mesut kullanabilirsiniz. İyi forumlar. ;)
Hyır bu değildi :) zaten i7 6700K'ya o anakart'ı koymak, büyük bir aptallık neyse iyi forumlar inatlaşmayı çok seven bir milletiz zaten :)

Screenshot_2016-04-04-00-18-01.png

Kaynak belirtirsen sevinirim. H110M PRO-VD kartını kötülediğini görmedim.
Ali Güngör'e sapphire hariç katılıyorum.

i3 6100
Asrock B150M Pro4/Hyper
Kingston HyperX Fury Black 8 GB
Sapphire ya da MSI RX 460
WD ya da Seagate disk
Deep Cool Tesseract Kasa
500 W PSU
İsteğe göre SSD

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı