Westernpeep
Kilopat
- Makaleler
- 1
Maalesef elimde kaynak yok ama gördüm birebir inanmaz isen inanma ciddi anlamda inandırmak zorunda değilimKaynak belirtirsen sevinirim. H110M PRO-VD kartını kötülediğini görmedim.
Maalesef elimde kaynak yok ama gördüm birebir inanmaz isen inanma ciddi anlamda inandırmak zorunda değilimKaynak belirtirsen sevinirim. H110M PRO-VD kartını kötülediğini görmedim.
Hyır bu değildiBiraz araştırdım ve i7-6700K gibi bir işlemciye bile H110M PRO-VD anakartı alınabilir dediğini gördüm. Linkten inceleyebilirsiniz.
i7 6700K ile MSI H110M PRO-VD performansı nasıl olur?
Dediğiniz gibi anakartı bu kadar gömse neden sistem tavsiyelerinde önersin. Mart 2016 sistem tavsiyelerine bakabilirsin.
Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Mart 2016 - Technopat
Bu bütçeye H110M PRO-VD en uygun kart. B150 chipseti alınabilir ama diğer parçalardan kısmak zorunda kalınacağı için mantıksız olacak. Hala saçma bir şekilde H110'un rezil bir chipset olduğunu savunuyorsunuz. Bu gereksiz tartışmaya cevap yazmakla zamanımı kaybetmek istemiyorum. Siz bilgisayarınızda ekran kartından, işlemciden kısıp anakarta yatırım yapıp mutlu mesut kullanabilirsiniz. İyi forumlar.![]()
Ali Güngör'e sapphire hariç katılıyorum.Kaynak belirtirsen sevinirim. H110M PRO-VD kartını kötülediğini görmedim.
Ayberk benim demek istediğim bu değildi ama helal olsun beni inandırmaya çalışmaktan kurtardın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.