2133MHz RAM yanına 3000MHz almak

Caistle

Centipat
Katılım
15 Ağustos 2019
Mesajlar
23
Arkadaşlar HyperX Fury black 2133MHz 8 GB RAM kullanıyorum. Upgrade yapmak istiyorum fakat 3000MHz RAM'in aynı RAM'den daha ucuz olduğunu fark ettim ilginç bir şekilde. Hangisini alırsam daha iyi performans alırım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkiside 2133 MHz de çalışır tabi ikinciside aynı RAM modeli olursa veya ikiside aynı marka olursa beraber çalışma ihtimalleri daha yüksek. Düşündüğünüz RAM in internet adresini atarsanız daha yardımcı olabiliriz.
 
Maalesef uyum sorunu yoksa bile, düşük olan RAM hızında çalışacaklardır. Dediğiniz gibi RAM fiyatları cidden çok düştü. Hazır fiyatlar dip yapmışken, anakartınızın elverdiği yüksek hızlardan, birine uygun 2*8 almanızdır. Tek kalanı da satarsınız, arada küçük bir fark olur.
 
Anakartın nedir? Aldığın bellek düşük frekanslı belleğin frekansında çalışacak. Eğer yüksek frekanslarda çalışmasını istiyorsan overclock yapabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı