2150 TL 1050 Ti alınır mı?

900 TL'ye 1050 Ti hem de ASUS ROG STRIX modeli...

Kimse malını piyasanın yarı fiyatına satmaz. Şu anda aftermarket soğutucusu korkunç kalitede olanlar bile 1500TL'den alıcı buluyorken, ülkede paraya hayır diyen bu müthiş cömert arkadaş kim olabilir?

Felaket işkillendim o linkten. Ucuza buldum diye sevidirip karşıya güven verip dolandıracak bir tipe benziyor. Tabi herkese şüpheci yaklaşma prensibimden dolayı böyle konuşuyorum. Temkinli olmak lazım. Görüp test edip alabiliyorsanız tabii güzel fiyat. Harika hatta. Ama gerçekçi değil.

Alınmaz diyenlere bir soralım neden alınmaz demişler. Neden konuşmuyorlar? Ben sebep sundum zira neden "alınır" argümanı sunduğumla alakalı. Onlar da gerekçelerini söyler, siz de o durumda mantıklı geleni yaparsınız.

Alınır - tamam da neden?
Alınmaz - tamam da neden?

Ben zaten "2.el alınmaz sıfır alınır" gibi bir şey söylemiyorum, uygunsa kafaya yattıysa test edilip memnun kalındıysa tabii ki bir mala 400-500TL daha az vermeyi isterim. Nerede, nasıl, ne kadar süreyle kullanacağıma, beklentime ve ihtiyaçlarıma göre değişen bir denklem bu.

Sonuçta sizin paranız verecek olan sizsiniz biz sadece yol göstermeye ışık tutmaya çalışıyoruz

Bu ifade doğru, fakat eksik. Tüm kartlar için geçerli şu an bu.

Yani 2. el 1600TL'ye aldığın 1050 Ti da sıfır fiyatıyla doğru orantılı düşecek. Diyelim ki sen kartı stok sorunu bittiğinde 600TL'ye satabildin. Zararın 1000TL

Sıfır aldın 2200TL'ye diyelim, onu da garantisi kutusu var diye 1200'e satabildin. Zararın yine 1000TL

Diğer bir durum, bu hammadde stok ve lojistik sorunu 2022'ye kadar bitmeye debilir, o zaman ne olur? Fiyatlar sürekli artar, arz az olunca. Siz de bu süreçte kartsız beklersiniz bitse bitse bitse diye.

Bütçeniz olmasa 2150 TL'ye alınır mı diye başlık atmazdınız diye düşünüyorum. Çok düşünüp 500TL kâr yapmak isterken bozuk tamir görmüş kimin nasıl kullandığı belli olmayan ama güzel pazarlanan bir mal alıyor olabilirsiniz. 1050 Ti şu an 2. elde garantili zaten bulmak mümkün değil. Bence bütçeniz çok zorlanmıyorsa sıfır garantili almak o yüzden daha mantıklı diye düşünüyorum. Hem kafa rahatlığı açısından. Benim şahsi fikrim.

Letgo'ya bir bakayım dedim... Gözlerim kanadı... 2. el 1050 Ti 2600TL, 2300TL. Bunlar nasıl ilanlar. Alıcı var da mı koyuyorlar bu şekilde? Uçuyoruz melihh

Kutusuz garantisiz faturasız bir ASUS Dual 1060 3GB beyaz buldum 2000 olur dedi en son sizce alınır mı yoksa kafa rahatlığı için sıfır 1050TS al geç mi yapayım 4.5-5k bütçem var kart için ama idarelik almak istiyorum gidipte 2. el ne olduğu belli olmayan bir karta o paraya vermek istemiyorum
 

Geri
Yukarı