2197 Numaralı GSM Servisinden, Bedava 1 Ay Facebook Mesajı Geldi İnanıyım Mı?

Katılım
25 Nisan 2013
Mesajlar
3.556
Makaleler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, az önce bir mesaj geldi, şu şekilde :

"Turkcell den Bayram hediyesi! Sizin için aboneliğiniz süresince ücretsiz olarak verilerinizi inceleyebilir ; böylece bilgilerinize uygun Turkcell indirim ve süprizlerini iletebiliriz. EVET yazıp bu mesajı cevaplayarak onayınızı iletin, 1 ay geçerli Facebook paketi kazanın! Mutlu bayramlar. www.turkcell.com"

Sizce yapmalı mıyım? Sakıncası var mı?
 
Çok uyanık bunlar ya... Adamlar geçen bana mesaj atmış, kişisel verilerinizi ücretsiz olarak kaydetmek şartıyla bir haftalık 1000 SMS verelim. Dedim hadi anam, hadi canım başka kapıya.
 
Ya o başlık nedir öyle :) Ben başlığı gördüğümde Gelecekten biri mesaj mı atmış ne etmiş diye girdim baktım meğer Mesaj servisi numarası imiş :D Sandığım gibi olsa diyecektim gelecekte mi hala Facebook kullanılıyor :)

Uygun başlık bulamadım, bende "2197'den Bedava 1 Ay Facebook Mesajı Geldi İnanıyım Mı?" yaptım. Başlık başka ne olabilirdi ki? :D :D
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı