22.000 TL laptop önerisi

Gamepower gibi bir marka değil Monster. Siz o kadar MSI diyorsunuz ki anlamıyorum açıkçası. Yurtdışından ürünler alınıp birleştiriliyor bunda bir şey yok ki. Hatta daha iyi. Laptop direkt yurtdışından gelirse daha fazla vergi biner.

Bakın lütfen inat etmeyin laptopları 95 derece görüyor. Hava akışı ve mühendislikleri çöp yani MSI laptop alıp ısındığından şikayet eden çok fazla kişi duymadım. Ama kuzenimin komşusunun Monster'i şu yeni 9 bin liralıklardan CS de 85 derece görüyor.

Bakın lütfen inat etmeyin laptopları 95 derece görüyor. Hava akışı ve mühendislikleri çöp yani MSI laptop alıp ısındığından şikayet eden çok fazla kişi duymadım. Ama kuzenimin komşusunun Monster'i şu yeni 9 bin liralıklardan CS de 85 derece görüyor.
85 derece normal bir değer.

Gamepower gibi bir marka değil Monster. Siz o kadar MSI diyorsunuz ki anlamıyorum açıkçası. Yurtdışından ürünler alınıp birleştiriliyor bunda bir şey yok ki. Hatta daha iyi. Laptop direkt yurtdışından gelirse daha fazla vergi biner.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada çok güzel açıklıyor. Aşağı yukarı olaylar bundan ibaret.
Ayrıca yüksek meblağ ödeyip te 3-5 gün sonra yarı yolda kalması kadar saçma bir şey yok.
Adam parısyla mı rezil olsun?

Mevcut bilgisayarım bozuldu. Oyun oynayamıyorum. Bu ay sonuna kadar artık bir laptop satın almış olmak istiyorum. O yüzden belirttiğiniz model ne zaman gelir bir fikrim yok. Türkiye için tarihi belli mi belirttiğiniz laptop için?

3080'li modeli geldi, 32000 TL. 3070 olanda ay sonuna kadar gelir muhtemelen.

Öyle zaten:D yurtdışında parça alıp birleştirme yok, hazır laptop alınıp SSD RAM değiştirip logo basıyorlar.

Hocam Monster kullanıyorum, 85 derece görüyor diyorsun ama laptoplarda 80 dereceyi geçmeyen laptop yaptıkları zaman MSI, ASUS gibi markalar başarı sayılıyor. Monster düşünelin aksine ne kötü ne iyi. Yüksek bütçede önermem. Düşük bütçede paranız yetmiyor ise işinizi görür.

Hocam Monster kullanıyorum, 85 derece görüyor diyorsun ama laptoplarda 80 dereceyi geçmeyen laptop yaptıkları zaman MSI, ASUS gibi markalar başarı sayılıyor. Monster düşünelin aksine ne kötü ne iyi. Yüksek bütçede önermem. Düşük bütçede paranız yetmiyor ise işinizi görür.

Hocam 80 dereceyi ne üzerinde görüyorlar aşırı sistem zorlayan testler mi CS de mi?

Hahahahah duymadın mı? Belki de TR'de alan kişi sayısı çok az olduğundandır. 97 derece MSI'dan şikayetler bir sürü yurt dışında. Bir tek GE66 az ısınıyor.

Tamam öyle diyorsun da. MSI insanlara yardım ediyor mu? Sırf kurye iade etti diye 2 tane en iyilerinden yolladılar onlara. MSI olsa yapmazdı. Türk firması bu ve daha iyi F/P ürünleri var. Ekran kartı konusunda ucuzlarından başlıyor iyi kartlar MSI 3000 TL falan daha fazla vermen lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı