22.000 TL laptop önerisi

Örnek atar mısınız? @Radeon RX 5500M MSI marka laptopa sahip acaba oynadığı oyunlardaki sıcaklıkları söyleyebilir misiniz?

Hocam benimki daha serin çalışır AMD işlemciden dolayı Intel için ortalama sıcaklığa biraz daha koymanız lazım.
BF5 80.
Rocket League 67.
CS:GO 72.
GTA 5 offline 73.
Online 81.
BF3 74.
GP75 kasası+amd Ryzen 7 4800h Radeon RX 5600M üstünde test edilmiştir.

85'e kadar sorun olmaz Laptoplar için. 85'i geçtiğinde ömrü kısalmaya başlar ama öyle canavar gibi değil tabii. Yoksa AMD'nin bu sezonki CPU'ları Max 105 derece gösteriyor ve CEO'su 95 96 dereceler Ryzen 5000 işlemciler için normal değerlerdir dedi. Buna rağmen 76 78 derecelerde çalışıyorlar ASUS modellerde.

Attığınız sitede başlık içerisinde 17.3 diye belirtilmiş fakat teknik detaylar kısmında 15.6 yazıyor ekran için. Ayrıca, MSI resmi sitesinde satıcılar arasında listeli değil burası. Yanılmıyorsam Kanyon içerisinde mağazaları vardı sanırım.
Bir de ROG cidden bu kadar iyi mi sürekli tavsiye edilip duruyor? Merak ettim ben de.

Hocam laptop kullanıcısıyım. Sadece arkadaşın " 85 derece normal bir değer. " demesine takıldım. 85+ Sonrası zaten sıkıntılı bir derece.
Sizin 10750Hın 100 dereceye kadar yolu var 1 2 sene sonra :D
Attığınız sitede başlık içerisinde 17.3 diye belirtilmiş fakat teknik detaylar kısmında 15.6 yazıyor ekran için. Ayrıca, MSI resmi sitesinde satıcılar arasında listeli değil burası. Yanılmıyorsam Kanyon içerisinde mağazaları vardı sanırım.
Bir de ROG cidden bu kadar iyi mi sürekli tavsiye edilip duruyor? Merak ettim ben de.
O kadar iyi ki "Pre-Order"lar anında tükendi.

Hocam benimki daha serin çalışır AMD işlemciden dolayı Intel için ortalama sıcaklığa biraz daha koymanız lazım.
BF5 80.
Rocket League 67.
CS:GO 72.
GTA 5 offline 73.
Online 81.
BF3 74.
GP75 kasası+amd Ryzen 7 4800h Radeon RX 5600M üstünde test edilmiştir.

i5-10300h 80-85 arası çalışıyor genelde. MSI ASUS TUF gibi batırmamış. Ben Monster ve ASUS TUF arasında kalmıştım. 100 dereceleri görüyordu R7 4800h o zamanlar. Fiyat, ekran büyüklüğü, daha cok Hz ekran gibi özellikler bana Monster aldırdı. 7300'e almıştım geçen sene temmuz da. Monster Abra A7 v12.2

Alacağına çöp alsın.

Yaptığı mal keşke kaliteli olsa 95 derece gören laptop mu olur MSI bu konuda uzman ve bu bütçede tercih edilebilecek 2 3 firmadan biri.
Aslında MSI modelleri de yerine göre 92-95 derecelere çıkabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı