22.000 TL sistem önerisi

Bütçe
20-24K

AliBaba01

Decapat
Daha fazla  
En başta 8 senelik 30 FPS oyuncusu olarak, evet boşu boşuna ama Valorant'ta 400 500 arası FPS alan bir PC istiyorum.
Gaming Gen'de 24 bine RTX 3070 ve Ryzen 5 5600'lü bir sistem gördüm ama 1080p darboğaz oluyor, o yüzden ondan vazgeçtim.
Ve AMD ekran kartlarnı değil de NVIDIA ekran kartları olursa sevinirim. Evet AMD F/P, evet AMD daha fazla FPS veriyor ama NVIDIA'dan vazgeçmem.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna bakabilirsin.

24 verebilirsen bir de 4060 Ti versiyonu bulunuyor.

Peki RTX 3060 ile RTX 4060'ın performansları hemen hemen aynı diye izlemiştim benchmark kanallarında fakat Valorant testinde RTX 4060 çok çok daha iyi performans veriyor ne yapmalıyım ne etmeliyim hiç bilmiyorum kafam çok karışık bazı insanlarda RTX 4060 için 8 GB VRAM'ın az olduğunu söylüyor kafayı yiyeceğim 😭

Peki RTX 3060 ile RTX 4060'ın performansları hemen hemen aynı diye izlemiştim benchmark kanallarında fakat Valorant testinde RTX 4060 çok çok daha iyi performans veriyor ne yapmalıyım ne etmeliyim hiç bilmiyorum kafam çok karışık bazı insanlarda RTX 4060 için 8 GB VRAM'ın az olduğunu söylüyor kafayı yiyeceğim 😭

Öncelikle sakin ol. Düşünmeden 4060 alıyorsun. Her açıdan daha iyi. VRAM falan hikâye.

@AliBaba01, güç kaynağı yeterli. ASUS Dual modeline fazla ödemek yerine Palit, INNO3D gibi modelleri de alabilirsin, problem olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu arkadaş palitinkini almış Cyberpunk 10 FPS işlemci ekran kartı RAM her şey aynı GTA 5 tede 90 FPS alıyor çok az sonum bunun gibi olsun istemem sonum bu arkadaş gibi olacaksa RTX 3060 alırım daha iyi izleyince içim çok gerildi :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı