Elinizdeki monitörle alabileceğiniz maksimum performans için 22.000 TL harcamaya gerek yok. Daha az bir tutar harcayabilirsiniz. Size kalmış bir şey bu. Yayıncılar ve profesyonel oyuncular harici bireysel amatör kullanıcılar bu kadar yüksek meblağları harcarsa ya 1440P ya da 2160P çözünürlüğe sahip monitör de alırlar genelde. Gene de elinizdeki monitörle de oyun oynayabilir ve 22.000 TL'ye bir sistem dizebilirsiniz sizin keyfinize kalmış bir şey.
Tabii ki var, topladığım sistem tam 22.000TL yapmıyor o fiyata monitörü de dahil edebilirsiniz. Japonya'da hangi marka monitörler ve modeller var bilmiyorum ama bunlar varsa alabilirsin.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Elinizdeki monitörle alabileceğiniz maksimum performans için 22.000 TL harcamaya gerek yok. Daha az bir tutar harcayabilirsiniz. Size kalmış bir şey bu. Yayıncılar ve profesyonel oyuncular harici bireysel amatör kullanıcılar bu kadar yüksek meblağları harcarsa ya 1440P ya da 2160P çözünürlüğe sahip monitör de alırlar genelde. Gene de elinizdeki monitörle de oyun oynayabilir ve 22.000 TL'ye bir sistem dizebilirsiniz sizin keyfinize kalmış bir şey.
İlerde monitörü de değiştirebilirim yani para vermişken bir kere verip en performanslı oyun bilgisayarını toplamak istiyorum açıkcası ihtiyacım yok ama yayıncıların seviyesinde bi bilgisayar istiyorum.
IPS monitörün panel tipi oluyor. TN ve VA panel monitörlere göre renkleri daha canlıdır ama tepkime süreleri daha yüksektir. Evde olsam ayrıntılı yazardım. Mobilden yazıyorum o yüzden pek ayrıntıya giremem malesef. Monitör konusunda seçici olmanı tavsiye ederim çünkü monitörü kasadaki parçalara göre bir hayli uzun süre kullanırsın. Hangi panel türü senin için uygun onun için videolar falan izle artıları eksileri neler ona göre seçim yap derim.