22.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Eğer ortada önceki ve sonraki ürünlerinde de görülen kronik bir hata varsa ve bunu bildikleri halde düzeltmeden devam ediyorlarsa kusura bakmayın ama ben göz göre göre niye aynı hatayı yapayım?

Hadi ben az çok anlıyorum bilgisayardan, bir sorun olduğunda kurcalayarak veya araştırarak çözebiliyorum ancak bunu anlamayan veya buna vakti olmayan kullanıcılar neden para verip rezil olsunlar.

Sorunun tüm markada olmadığını kullandığınız karttın sorunu olduğunu anlayabilmeniz lazım. Ek olarak da sizin kullandığınız RX 570 değil daha ileri seviye RX 7600 ekran kartı önerilmiş bilginizin olmadığı konularda insanları yanlış yönlendirmeyin derim.

Yukarıda RX 7600 önerilmiş alınır kullanılır gayet de güzel bir kart.
Ömrün boyunca RX 570 kullanmışsın başka AMD kart kullanmamışsın ve bir kart kullanımın sonucu tamamen markayı kötü alınmaz şeklinde yorumluyorsun. Ben de ömrüm boyunca J4 kullandım Samsung çöp alınmaz diyerek markayı alınmaz şekilinde mi yorumlamam lazım?

R5 5600G'nin ekran kartı da AMD ekran kartı hiçbir problem yaşamadım yazmışsınız 😆
Özellikle altını çizerek yazdım, AMD ekran kartı aldırtmıyorum diye, ki AMD yi normal şartlar altında destekleyen ve seven bir insanım.

Sorunun tüm markada olmadığını kullandığınız karttın sorunu olduğunu anlayabilmeniz lazım. Ek olarak da sizin kullandığınız RX 570 değil daha ileri seviye RX 7600 ekran kartı önerilmiş bilginizin olmadığı konularda insanları yanlış yönlendirmeyin derim.

Sorun model fark etmeksizin tüm AMD ekran kartlarında görülüyor, çeşitli forumlarda binlerce yazı okudum kendi problemimi çözmek için ve hepsi farklı model ama AMD ekran kartı...

Hocam akşam iş sonrası birkaç saat oyun oynayacağım bir bilgisayar alacağım sadece bu kadar tartışmaya gerek var mıydı 🤣

Farklı görüşler konuşulmazsa siz nasıl karar vereceksiniz 😅
Yine her şey sizin için, problem yaşamayıp kullanan da var, problemlerinden kafayı yiyen de. Son söz tabii ki de ürünü alacak olan sizde 😅

Hocam akşam iş sonrası birkaç saat oyun oynayacağım bir bilgisayar alacağım sadece bu kadar tartışmaya gerek var mıydı 🤣
Hocam kafa yormayayim ben zaten aldımmi 10 sene kullanırım derseniz 4060 alın. Ama arkadaşlarla oynicaniza göre rekabetçi oyunlar, haliylede işlemci odaklı sistem lazım size.

Hocam kafa yormayayim ben zaten aldımmi 10 sene kullanırım derseniz 4060 alın. Ama arkadaşlarla oynicaniza göre rekabetçi oyunlar, haliylede işlemci odaklı sistem lazım size.

Hocam genellikle ETS 2 veya Sons of The Forest tarzı pek rekabet bulunmayan oyunları arkadaşlarla oynuyorum o yüzden çok işlemci odaklı bir sistem bakmadım.
Yani en fazla oynayabileceğim rekabetçi oyun Hearts of Iron 4 olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı