214 XT gibi bir kule tipi yeterli gelir.Kasa görünümü çok önemli değil fakat AMD işlemci tercihimdir. Kule tipi soğutucu yerine corsair sıvı soğutucu düşünmüştüm. Gerek var mıdır yoksa kule tipi soğutucu yeterli mi?
214 XT gibi bir kule tipi yeterli gelir.Kasa görünümü çok önemli değil fakat AMD işlemci tercihimdir. Kule tipi soğutucu yerine corsair sıvı soğutucu düşünmüştüm. Gerek var mıdır yoksa kule tipi soğutucu yeterli mi?
Bunu da gördüm fakat genelde fps oyunları oynayacağım için işlemci ağırlıklı bir sistem dizmek daha mantıklı geldi. 3-4 sonra ekran kartını güncellerim diye düşündüm. Ama emin de olamadım bu da seçeneklerim arasında.
Bunu da gördüm fakat genelde FPS oyunları oynayacağım için işlemci ağırlıklı bir sistem dizmek daha mantıklı geldi. 3-4 sonra ekran kartını güncellerim diye düşündüm. Ama emin de olamadım bu da seçeneklerim arasında.
@messinicocugu hocam alttaki sistem hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilir miyim?
Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
Çok sağolun hocam. Sizden onay almak rahatlattı alabilirsem bu sistemi alacağım.İyidir sadece fotoğraftaki gibi özelleştirseniz sistemi daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.