22.000TL'ye HP Victus R5 5600 RTX 3060 laptop alınır mı?

Dostum ayni cihaza sahibim yeni aldım. Bilgisayarda oyun oynamiyorken de fan sesi geliyor mu sende? Boştayken işlemcim 45-60 derece arası fan 2000 RPM de ve bayağı bir sesli çalışıyor cihaz. Sende durum nasıl?

2200 RPM'de calısıyor.

2200 RPM'de calısıyor.
Teşekkür ederim dostum. Son bir soru, bende CPU sıcaklığı 60 dereceye gelince fanlar 2200 RPM de çalışıyor sonra genelde o devirde devam ediyor boştayken. Tamamen kapanmıyor fanlar. Ancak 40 dereceye düşerse kapanıyor fakat 40 a düşmesi çok zor bu havalarda. Isınınca tekrardan açılıyor birkaç dakika sonra.Sende de aynı mı? Aynı cihazı kullanan çok insan yok da cevaplarsan çok sevinirim..

Son düzenleme:

Aynı şekilde ya bu forumu bırakma arada konuluruz benim de bilgiye ihtiyacım oluyor senin oyun oyun sıcaklıkları nnasıl ıade ettırecek su sıcakluk sorunu bana.

Ve benimde aynı şekil nadiren tamamen kapatıyor.

Morelimi bozar oldu sıcaklık değerler i100 leri bile görebiliyor çok ağır oyunda fansız kullnaıyorum olmasına rağmen test için

Son düzenleme:
Valorant oynuyorum tüm ayarlar fullde, turbo boost kapalı, dengeli pil modunda, omen gaming hub da quiet mod aktifken 75 78 arasi sıcaklık gördüm. Bir de fortnite da denedim. Tüm ayarlar fullde, cihaz performans modunda, gaming hubda da dengeli mod seçiliyken 85-90 üstü gördüm. Ryzen 5600H sanırım genel olarak ısınan bir işlemci. Bilgisayarı açar açmaz boştayken bile 50 60 derecede çalışıyor. Bence iade etme sırf sıcaklık için. HP den önce Acer kullandım o daha beterdi onu iade edip bunu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…