22 bin bütcede MSI GE76 Raider alınır mı?

Bütçe
22000
Arkadaşlar ben laptop almayın falan demedim size. Üniversitelisindir seyahat ediyorsundur tamam bunda sorun yok. Oyun oynamak için alıyorsun ve o bütçeyi verdiğine göre performans bekliyorsundur. Masaüstü bilgisayarın dizüstü bilgisayardan daha performanslı olduğunu eminim siz daha iyi biliyorsunuzdur.

Laptop almadan önce şuna karar vermeniz gerek.
Masaüstü alma şansım var mı?
İkisini birden alırsam nasıl olur?
Normalde laptop konularına masaüstü yazanlara çok fazla gıcık olurum ancak yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla masaüstü toplama şansınız var. Sorularıma cevap verirseniz daha fazla yardımcı olabilirim.
şuanda ofis ve ev arasında aktif gidip geliyorum üniversite acıldığında okul ve studio da dahil olucak yani aktif hareket halindeyim oyüzden laptop almayı düşünüyorum

@LorenzoMatterhorn hocam adam istediğini alır, sizene? Keyfinin kahyası mısınız? Adam laptop istemiş, düzgünce gibi laptop önerin. Ve üslubunuz hiç uygun değil.

Bence bu da işinizi görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

19 bin TL.

Olabilir.

Arkadaşın attığı laptop da iyi.

Arkadaşlar ben laptop almayın falan demedim size. Üniversitelisindir seyahat ediyorsundur tamam bunda sorun yok. Oyun oynamak için alıyorsun ve o bütçeyi verdiğine göre performans bekliyorsundur. Masaüstü bilgisayarın dizüstü bilgisayardan daha performanslı olduğunu eminim siz daha iyi biliyorsunuzdur.

Hocam etiketlere ve konu sahibinin isteklerine baktınız mı, arkadaş render amaçlı Laptop seçiyor.

Ciddi anlamda düşünme kıtlığınızın olduğunu düşünüyorum. Ya arkadaşım, hem taşınmak, hem de performans isteyemez mi bir insan? Şunu anlayın artık.

iş ev arasında aktif hareket halindeyim, okullar acıldığında studio ve kapmpüsde işin içine giricek

Fotosunu thomas yapan birisinden neden mantıklı yorum beklersin.
Dediğimi unutma arkadaş ile haberleşin ve kasayı sen taşı nasıl olsa son seviye bir gaming bilgisayarı olacak değil mi? Hayatın boyunca hiç laptop kullanmamışsındır. Ne olduğunu konforunu ve kolaylıklarını bir bilsen burada gelişi güzel konuşmazsın.

Hem adamın parası değil mi? Parayı sen veriyormuş gibi burada kendini rezil etme istersen. Fikrini söylemene lafım yok ama tavsiye şöyle yapılır;

Aslında çok gezmiyorsanız ve laptop ayrıcalıklarının sizin için bir etkisi yoksa bu bütçede alacağınız masaüstü sistem laptopa göre çok daha performans olacağından eğer sizin içinde uygunsa sistem toplanabilir.

Şimdi böyle bir yoruma kim nasıl bir tepki verebilir? Bana bunu açıkla sonra da insanların fotoğraflarında bulunan figürler veya dizi oyuncularına göre saçma sapan çıkarımlarda bulunma.

Yeter yahu insanları profil fotoğraflarından yargılamayın siz Daenerys koydunuz diye bütün şehri yaktınız anlamına mı geliyor insanlar istediğini profil fotoğrafı koyar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı