22 bin TL CS2 için sistem önerisi

romeus

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Sistemim aşırı old school olduğu için yenileme kararı aldım. Sadece CS2 oynayacağım. 180Hz monitör alacağım ve 250+ FPS alabileceğim bir sistemin herhangi drop kasma falan yaşatmayacağını düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe: Tam 22.000TL (monitör parası ayrı sisteme dahil değil). Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu fiyata 7500F sistemler varsa ve sadece CS2 oynayacaksan onlardan bir tane alman daha mantıklı ama bu sistemde bayağı F/P.
1 tb mld ssd özelliştirmesiyle 21k'ya denk geliyor kafama yattı aslında ekstra eklemek istediğin bir şey var mı hocam

29.000 tl bu hocam bütçeyi baya aştı :D

1 TB MLD SSD özelliştirmesiyle 21K'ya denk geliyor kafama yattı aslında ekstra eklemek istediğin bir şey var mı hocam.

29.000 TL bu hocam bütçeyi bayağı aştı :D

MLD SSD genel olarak onermiyorlar hocam 7000 MB yazma okuma yazdığına bakmayın. Kingston modeli tahminimce daha iyidir veya bu şekilde alıp kendiniz daha kaliteli bir şeyde takabilirsiniz.

Eh şimdi baktimda Kingston modelininde pek hayırlı bir tarafı yokmuş.😀 M500 modelini alin hocam öyleyse.

MLD SSD genel olarak onermiyorlar hocam 7000 MB yazma okuma yazdığına bakmayın. Kingston modeli tahminimce daha iyidir veya bu şekilde alıp kendiniz daha kaliteli bir şeyde takabilirsiniz.

Eh şimdi baktimda Kingston modelininde pek hayırlı bir tarafı yokmuş.😀 M500 modelini alin hocam öyleyse.
vallahi ürünün ssd özelliştirmelerindeki bütün ssdleri araştırdım hepsine sallamış millet galiba en mantıklısı bu şekilde alıp kendim upgradelemek olacak galiba :D

Ryzen 5 5600, Rx 6750 XT Sistem 20.800 TL

İ5 olanı değil, bu attığımı al. Önbellek mevzusundan dolayı fps tabanlı oyunlarda daha performanslı olur, fps'yi i5'li modele göre daha fazla alırsın.

Kasaya cpu için bir soğutucu almayı unutma. Thermalright Assassin King 120 SE Bununla birlikte tam 22.000 TL'ye geliyor.

Monitör olarak da Lenovo Legion R25i-30 - AOC 24G4X Karşılaştırma bunlardan bir tanesini al.

Onun dışında monitör bütçende arttırma yapabiliyorsan, sistemin 240 hz için yeterli olacağını düşünüyorum. 240 HZ IPS bir monitör almanı tavsiye ederim. Samsung Odyssey G4 örneğin bunu.

İ5 olanı değil, bu attığımı al. Önbellek mevzusundan dolayı fps tabanlı oyunlarda daha performanslı olur, fps'yi i5'li modele göre daha fazla alırsın.

Kasaya cpu için bir soğutucu almayı unutma. Thermalright Assassin King 120 SE Bununla birlikte tam 22.000 TL'ye geliyor.

Monitör olarak da Lenovo Legion R25i-30 - AOC 24G4X Karşılaştırma bunlardan bir tanesini al.

Onun dışında monitör bütçende arttırma yapabiliyorsan, sistemin 240 hz için yeterli olacağını düşünüyorum. 240 HZ IPS bir monitör almanı tavsiye ederim. Samsung Odyssey G4 örneğin bunu.
Ha bir de SSD yükseltmene bence gerek yok sadece CS2 oynayacağım diyorsun. Ayrıca anakart gen3 desteklediği için, 1 TB gen4 olan SSD'lere yükseltme yaptığında vadedilen hızlara ulaşamayacaksın.

Son düzenleme:

Ha bir de SSD yükseltmene bence gerek yok sadece CS2 oynayacağım diyorsun. Ayrıca anakart gen3 desteklediği için, 1 TB gen4 olan SSD'lere yükseltme yaptığında vadedilen hızlara ulaşamayacaksın.
Aoc 24g4x'i dün sipariş verdim hocam kullanan arkadaşlarım da var baya memnunlar o kısım halloldu.

Attığın ryzen 5 li sistemde özelleştirmedeki sıvı soğutucuyu ekleyince bile bütçemi aşmıyor hatta sence gerekliyse ASRock A520M-HVS yerine ASRock B550M-HDV upgrade'ine bile bütçem kalıyor. Önerir misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı