22 bin TL hazır sistem önerisi

serhateren

Hectopat
Daha fazla  
Sorum yukarıdaki gibi. Son zamanlarda bilgisayar bakıyorum. Bunun yanında şu an için çok önemli olmasa da monitör öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Sorum yukarıdaki gibi. Son zamanlarda bilgisayar bakıyorum. Bunun yanında şu an için çok önemli olmasa da monitör öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Merak edip konuya giriyorum belki mantıklı sistem görürüm diye, stoğu yok. Arkadaş niye böyle şeyler yapıyorsunuz?
Buna benzer ekran kartı RTX serisi olan sistem var mı bildiğin?

Merak edip konuya giriyorum belki mantıklı sistem görürüm diye, stoğu yok. Arkadaş niye böyle şeyler yapıyorsunuz?

Hocam bu fiyatlara 4060'lı sistemler satılıyor ama bence 6700xt almak daha mantıklı.

Pardon tükenmiş.

Özür hocam tükenmiş.
Bütçe 800 artarsa bunu alın artmazsa diğer hocamın dediğini alın derim. İşlemci 5600 yapın ama hocam.

Pardon tükenmiş.

Özür hocam tükenmiş.
Bütçe 800 artarsa bunu alın artmazsa diğer hocamın dediğini alın derim. İşlemci 5600 yapın ama hocam.
240hz monitörüm var ve sadece cs2+valorant oynuyorum denilebilir, diğer oyunlara hiç vakit ayırmıyorum tek istisna lol oynuyoruz bazen. Cs2 ve valorant gibi oyunlarda 240hzi bana hissettirir mi? Pişman eder mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı