22 Bin TL PC önerisi

Tekrardan merhabalar , son olarak kafamda 3 adet hazır sistem var hangisini önerirsiniz , sizin başka önerileriniz var mı ? pazartesi almayı düşünüyorum.

SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Sanırım bu sistemi alacağım kule soğutucu ve SSD yükseltmesiyle başka önerisi olan var mıdır yanında monitörde almak istiyorum 5-7 bandında @Prime777

1698682809188.png

Eki Görüntüle 1996977

Teşekkürler hocam , sistem hoşuma gitti sizde önermişsiz bi kaç yerde oyun için ideal bir sistem diye düşünüyorum

Teşekkürler hocam , sistem hoşuma gitti sizde önermişsiz bi kaç yerde oyun için ideal bir sistem diye düşünüyorum
Hocam bir de bu sistemde anakart opsiyonu var +378 tl ile ASUS Prime A620M-E CSM 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart farkı nedir diğerinden

Teşekkürler hocam, sistem hoşuma gitti sizde önermişsiz birkaç yerde oyun için ideal bir sistem diye düşünüyorum.

Hocam bir de bu sistemde anakart opsiyonu var +378 TL ile ASUS Prime A620M-E CSM 6400MHz (OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX anakart farkı nedir diğerinden.

A620M CSM port sayıları daha fazla. Ekstra M.2 slotu falan olsa yap derdim de, sanki çok da gerek yok gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı