22 Mbps upload ile bitrate hızı 600 oluyor

Yasin2490

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 22 upload internetim var. İndirme hızı gerekmez sanırsam ama o da 112 arası.

Ryzen 5 5500, RX 580 ile yayın açıyorum, hangisiyle açtığım fark etmez.

Sorun şu; ayarlarım doğru lakin bithrade hızım 600. bana yardımcı olur musunuz? Gerek olursa yayın ayarlarını isteyen kullanıcılara fotoğraf yükleyebilirim.

Merhaba, 22 upload internetim var. İndirme hızı gerekmez sanırsam ama o da 112 arası.

Ryzen 5 5500, RX 580 ile yayın açıyorum, hangisiyle açtığım fark etmez.

Sorun şu; ayarlarım doğru lakin bithrade hızım 600. bana yardımcı olur musunuz? Gerek olursa yayın ayarlarını isteyen kullanıcılara fotoğraf yükleyebilirim.
Kardeşim, 22 Mbps upload ile bitrate'in 600 olması normal değil. Yayın programında ayarları bir gözden geçir, bitrate değerini elle yükseltmeyi dene. İnternet bağlantında dalgalanma varsa modem ya da kabloları bir kontrol et, sorun oralarda olabilir.

Kardeşim, 22 Mbps upload ile bitrate'in 600 olması normal değil. Yayın programında ayarları bir gözden geçir, bitrate değerini elle yükseltmeyi dene. İnternet bağlantında dalgalanma varsa modem ya da kabloları bir kontrol et, sorun oralarda olabilir.
Şimdi sorun şöyle, ayarlarımda hiç problem yok. Altyapı güncellemesinden önce uploadım 16, downloadım 87 iken rahat bir şekilde 6-8k arası yayın açabiliyordum. Şuan bir çalışma yapmışlar aşırı dalgalanma var. Eve teknik destek ekibi geliyor hız ölçümü yapıp gidiyor. Yaptığı şey şu bak; download ve upload hızımı ölçüyor, bir sorun yok diyor gidiyor. Hiçbir şey anlamadım bu adamlardan. Modeme gelirsek hangi kablolar ile oynamalıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı