- Makaleler
- 17
Daha fazla
Güzel denk getirmişsiniz ama bu hesapların çalıntı olduğunu düşünüyorum. Sonra sakatlık çıkmasın2 gün önce plati'den(3.89 dolar) aldım arkadaşlar. Mail ve şifre değiştirilemiyor ama eğer 2 ay içinde hesap giderse satıcı yeni hesap veriyor. Hikayeyi merak edenler için güzel fırsat. Belki vakit kalırsa online bile oynanabilir.
Eki Görüntüle 462587
Yabancı site. Ben de almak istiyorum. İnşallah sıkıntı çıkmaz.2 gün önce plati'den(3.89 dolar) aldım arkadaşlar. Mail ve şifre değiştirilemiyor ama eğer 2 ay içinde hesap giderse satıcı yeni hesap veriyor. Hikayeyi merak edenler için güzel fırsat. Belki vakit kalırsa online bile oynanabilir.
Eki Görüntüle 462587
Ben zamanında Battlefield 5 aldım. Elimde gitmeyen bir hesap var. Gitmeyen hesabı bulmak için satıcıyla en az 20 kere hesap değiştirdim. Yani hesap değişmiyor diye bir şey yok.2 ay sonra o hesapta gidecek bir daha hesap alamayacaksın. Bir nevi 2 aylığına 20 liraya kiralamışsın.
Nerden aldınız?Ben zamanında Battlefield 5 aldım. Elimde gitmeyen bir hesap var. Gitmeyen hesabı bulmak için satıcıyla en az 20 kere hesap değiştirdim. Yani hesap değişmiyor diye bir şey yok.
Hesap verdiler.Hesap mı verdiler yoksa sadece oyunu mu?
Giderse gitsin sorun değil. Hikayeyi bitirtikten sonra zaten girmiyorum oyunlara. 300 TL'den her türlü karlı oldu.2 ay sonra o hesapta gidecek bir daha hesap alamayacaksın. Bir nevi 2 aylığına 20 liraya kiralamışsın.
Hesap değişmiyor demedim zaten. 2 ay içinde istediği kadar hesap alsın son aldığı hesabın gitmeme garantisi var mı?Ben zamanında Battlefield 5 aldım. Elimde gitmeyen bir hesap var. Gitmeyen hesabı bulmak için satıcıyla en az 20 kere hesap değiştirdim. Yani hesap değişmiyor diye bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.