Çok doğru dediniz hocam. Herkese teşekkür ediyorum değerli cevaplarınız için. Bu arada @Vincent Malloy hocam nereden başladınız hangi dilden acaba? Ben HTML ile başlayayım diyorum.Değil, hatta aynı yaştayız ben de yeni başladım.Kendimize yaptığımız en iyi yatırımlardan biri olacağını düşünüyorum.
Hocam web değil aslında ama en basit HTML diyorlar o yüzden bir yerden başlamak gerek diye HTML diyorum yoksa program yazmak ya da oyun yapmak tercihlerim arasında.@xCCessaRRx başlayacağın dil çalışmak istediğin alana göre değişir. HTML'den başlamak istiyorsan web alanında çalışmak istiyorsun demektir.
Ben şimdi Python'a kollarımı sıvadım, daha önce C/C++ eğitimi almıştım ama kurstaki öğretmen pek hoşuma gitmedi. O dile devam etme hevesimi kırdı bu durum. BTK akademiden Sadık Turan'ın eğitim setini alıyorum. Diksiyonu anlatış biçimi vesaire sardı beni diyebilirim.Çok doğru dediniz hocam. Herkese teşekkür ediyorum değerli cevaplarınız için. Bu arada @Vincent Malloy hocam nereden başladınız hangi dilden acaba? Ben HTML ile başlayayım diyorum.
Öncelikle HTML bir programlama dili değil. Oyun yapmak istiyorsan çok yanlış yerdesin. C# öğrenmeni tavsiye ederim. HTML öğrenirsen hiçbir şey elde edemezsin oyun alanında.Hocam web değil aslında ama en basit HTML diyorlar o yüzden bir yerden başlamak gerek diye HTML diyorum yoksa program yazmak ya da oyun yapmak tercihlerim arasında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.