220 bin TL araba önerisi

bec0

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, 2.el araba değişimi yapacağım. Çıkabileceğim fiyat 220 bin TL (biraz daha zorlayabilirim). Araba, dizel, otomatik olacak ve değişeni olmayacak, ağır hasar olmayacak önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, 2.el araba değişimi yapacağım. Çıkabileceğim fiyat 220 bin TL (biraz daha zorlayabilirim). Araba, dizel, otomatik olacak ve değişeni olmayacak, ağır hasar olmayacak önerileriniz nelerdir?

Yeni araçlarda dizel ile benzin çok farkı yok.
O eskide kaldı biraz.
Clio I20 accent olabilir.

Biraz sarı siteye baktım da.
Dizel otomatik olarak çok seçenek yok gibi.
Çok fazla model yılı düşerseniz dizel ve otomatik kombinasyonunun size masraf çıkartma ihtimali daha yüksek. 2012-2016 civarlarında da genellikle Clio, i20 ve Corsa fazla var, alınabilir gibi duruyor. SUV kısmına hiç girmiyorum, pek mantıklı araçlar yok bu fiyatlara.

Otomatik kriterinden vaz geçmeyi düşünürseniz en mantıklı seçenek Fiat Egea gibi.

Kusura bakmayın unutmuşum kriterleri. Kilometre maksimum 160 bin diyebiliriz. Araç türü pick up harici olacak. Zaten suv kısmında 200 bine ortalama Kia sorento var yani kısaca arac suv, sedan fark etmez. Model yılı 2012 ve üstü diyebilirim. @ismetcelal33 @Kennys 12 @zeki1981 @rebertiger @A 10 Thunderbolt ll.
Önerileriniz için çok sağ olun bu arada şu anki araç vw polo 2016 model 2017 çıkışlı 65 binde. Sarı siteden baktım fiyat bandı 260-270 gibi gidiyor 250'den acil satabilir miyim?
Polo'da değişen felan yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı