- Makaleler
- 3
Özellikleri güzel ve kronik bir model değil. Garanti bakımında karşınızda en azından bir firma duracak Türkiye'de ayrıca onlar da kaliteli de değil. Bu bütçe de Ülke'de adam akıllı maalesef en iyi bunlar alınabiliyor. Ben de çok düşündüm Rampage, James Donkey, Gamepower önermek saçma diye ama bütçeler bu kadar. Ayrıca Gamepower, James donkey gene önermiyorum hadi getirip marka basıyorsun da kronik sorunlarına hiç mi bakmıyorsun? En azından Rampage'de böyle sorunlarla pek fazla karşılaşmıyorsun diğerlerine nazaran daha iyi ve kalite olarak diğer üst markalarla kıyaslanamaz tabi ama şu an ekipman konusunda güzel işler yapıyor.Dusuk butcede Turkiye'den klavye filan almayin. AliExpress'te gozunuze kestirdiginiz bir klavyeyi alin kesinlikle. Rampage KB-R90 asiri cirkin bir klavye.
Membrane yerine düşük bütçeli Red Switch modelini alabilirsiniz. Ses konusunda sıkıntı varsa Brown, Red sizin için ideal.Alma fikri sizin fakat ben 2 yıl kullandım Rampage Commander modelini artık bıktım o kadar sesli ki geceleri çok rahatsız ediyor annemi kaldırmışlığım vardır sabah 4 de bu bıkkınlığım arkadaşımın Razer Ornata Chroma hediye etmesiyle son buldu. Tabii tercih sizin.