2200 TL GTX 950 Sistem Toplama

B0rstic

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. 2200 TL'lik bir sistem toplamayı düşünüyorum. Technopat'ın 5 ay önce topladığı;
bu sistem hala toplanabilir mi? RAM 'i 8GB düşürüp üstüne para koyup ekran kartını GTX 960 4GB yapmalı mıyım yoksa burdaki 2200 TL Intel i3 6100 GTX 960 Sistem Toplama arkadaş gibi bir sistem toplamak daha mı manlıklı olur? Sistemi Vatan Bilgisayardan toplattırmayı düşünüyorum ama araştırdığımda bazı sıkıntılar cıkabildiğini gördüm sistemin düzgün montaj edilmemesi gibi. Vatan Bilgisayara mı sistem toplattırmalıyım yoksa sistemi kendim mi toplamalıyım? Vatan Bilgisayardan başka önerebileceğiniz bir yer var mı? Bu arada daha önce sistem toplamışlığım yok ve aldığım parçaların sorunlu çıkma ihtimali var mı? (Technopatın topladığı sistemdeki kasa bayadır Vatan Bilgisayarın stoklarında göremiyorum alternatif olarak 300 TL'yi geçmeyecek bir kasa önerir misiniz?)

Bu fiyata ''Zalman Z11 PLUS'' olmamalı Hocam. Tamam ''Cooler Master Sılencıo'' Öneriniz çok iyi ikisi de iyi kasalar ama Fiyat dışına çıkmak istemiyorsan ''Zalman z3 Plus'' almalısın.
Arkadaş 300 liraya geçmesin demiş; bende ikisini tavsiye ettim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı