2200 TL Sistem Toplama

Buğra tulpar

Kilopat
Katılım
29 Ağustos 2014
Mesajlar
2.960
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet merhabalar dostlarım konsolun artık yetersiz kalması ve hazır elimde para varken sistem toplamak istiyorum. Kendimce bir sistem oluşturdum. Şimdi de sizin sizin değerli fikirlerinizi anlamak istiyorum. Sistemin parçalarını farklı yerden alma sebebim bazı firmaların iş yerime çok yakın olmasın sebebiyle gidip kendim alacak olmam. Ayrıca en ucuz firmaları seçtim bu yüzden. Ve sizden ricam "kasayı Zalman Z3 plus ile değiştir" demeyin lütfen değiştirmeyeceğim tek şey kasa olacak. RAM'i tek modül seçmem ileride 16GB'da upgrade edebilirim. Konuyu uzatmadan topladığım sistemi yazıyım. SSD'yi sonra almayı düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Bir bitiremedim ama bütçe bu kadar daha fazla artırmam gerçekten imkansız.

@JaroxJamaica
@er36po
@Asım Demir
@BilgisayarKurdu
@Tristan23
@Akif
@Bilgehan Demirkaya
@BERWAR
 
Son düzenleme:
GTX 960 yerine R9 380 öneririm şahsen. Sapphire Nitro olan modelleri çok güzel. İnceleme testlerini izliyorum da bence alınabilir. Onun haricinde anakartın fazla giriş seviyesi olması dışında bir sorun yok. Tam F/P için seçmişsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
 
Aslında güzel olmuş sistemin. Sadece ufak tercih farklarımız var.
2400.PNG
 
@JaroxJamaica Abi bende ilk olarak Nitro R9 380 düşünüyordum ama MSI GTX 960 tasarımsal olarak çok daha hoşuma gidiyor. Nitro R9 380'nın tasarımını çok sade geliyor sana ayrıca kasanın penceresi geniş olduğundan birazda görsellik olsun istiyorum.

@Egehan Orçun Çok teşekkür ederim ama bütçeyi 20 TL bile artıramam.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı