2200 TL Sistem Toplama

Aslına bakarsanız yerinizde olsam arkadaş gibi i3 6100 alırım sisteme. Bütçemi rahatlatıp istediğim eklemeleri yaparım. Aralarındaki performans farkı fiyat farkına değmiyor o iki işlemcinin.
 
@Egehan Orçun İçimde şüphe vardı teşekkürler. Ayrıca iki işlemci arasında oyunlarda çok fazla performans farklı olmayabilir ama ben bu sistem ile sadece oyun oynamayacağım. İşlerimi de bu bilgisayardan halledeceğim.
@Rules Teşekkür ederim keşke konuyu okusaydı kasayı değiştirmeyi istemiyorum. Ayrıca 6100'e düşmeyi düşünmüyorum.
 
Son düzenleme:
@Egehan Orçun İçimde şüphe vardı teşekkürler.
@Rules Teşekkür ederim keşke konuyu okusaydı kasayı değiştirmeyi istemiyorum. Ayrıca 6100'e düşmeyi düşünmüyorum.

Kusura bakmayın, yazdığınız o bölümü görmedim sanırsam. Bütçenizi çok az bir miktar arttırıp bu sistemi tercih edebilirsiniz.
Screenshot (60).png
 
GTX960 2GB performanansı bana sorarsan fiyatına oranla az geliyor. Yorumlara baktım sen onu almak istemişsin o zaman karışmam ama R9 380 daha performanslı bir ekran kartıdır. PSU fena değil ama bana biraz 12V kanalından biraz az veriyor gibi verdi. Daha verimli bir ürün al derim 20-30 TL daha koyup. Bunlara bakabilirsin seçenek olarak.
Zalman ZM500-LE Güç Kaynağı Ünitesi
Corsair CP-9020096-EU Güç Kaynağı Ünitesi
600W istersen buna bakabilirsin. R9 380 almayı düşünürsen.
Nagas NAGAS AO600 Güç Kaynağı Ünitesi
Kasa şekil falan olarak süper ama marka konusunda bilmiyorum kullanan kişilerin yorumlarına ve detaylı incelemelere bak derim. Diğer parçalar gayet iyi RAM'leri 2133Mhz alabilirsin istersen. İşlemci olarak ben İ5 altına inme derim ileride sorun yaşıyorsun. Şimdiden hayırlı olsun, incelemeleri bekliyorum:)
 
Son düzenleme:
@Bilgehan Demirkaya Kasa hakkında okumadığım, izlediğim hiçbir şey kalmadı nevrim döndü diyebilirim :) RAM'i 2400 MHZ alma sebebim anakartı zaman geçince değiştirebilirim. Ayrıca Mecidiyeköy'deki Net siparişten kendim gidip almayı düşünüyorum. Ve webdenal'da Nitro R9 380 2G modeli 720 TL iyice kafam karıştı. Onu alabilirim. Zalman 500W'nun yeterli geleceğine inanıyorum. Kaç gündür bakmadığım site kalmadı. 1500 TL ile toplayacaktım "Dur şunu alayım, şunun yerine bunu alayım" derken bütçe 2200 TL oldu, biraz daha bekleyip almazsam böreğimi kaybedeceğim artık.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı