Ghosting sorunu var. İkinci monitörüm olur kendisi. Kesinlikle FPS oyunları oynarken oyun zevkimin içine ediyor. Ayrıca günlük kullanımda da bolca ghosting yaşıyorum. Beyaz ağırlıklı sitelerde çok fark etmezken daha koyu renkli sitelerde gün gibi ortada oluyor. Ucuza aldığım için çok tasa etmiyorum, ayrıca ikinci monitörüm. Yine de öneri olarak insanlara bu monitörü sunmayın.DellS2422HG
Ghosting sorunu var. İkinci monitörüm olur kendisi. Kesinlikle FPS oyunları oynarken oyun zevkimin içine ediyor. Ayrıca günlük kullanımda da bolca ghosting yaşıyorum. Beyaz ağırlıklı sitelerde çok fark etmezken daha koyu renkli sitelerde gün gibi ortada oluyor. Ucuza aldığım için çok tasa etmiyorum, ayrıca ikinci monitörüm. Yine de öneri olarak insanlara bu monitörü sunmayın.
@Buğra's neden güldüğünüzü öğrenebilir miyim?
Onerebileceginiz 27 inç monitör var mı?Rampage veya gamepower monitör öneren birini kâle almayın
Arkadaşların dediği LG 24GN650-B, DellS2422HG, 24g2u/27 üçlüsü FPS için uygun
Bende 24gn650B var gayet yeterli bi monitör. Tek tavsiyem çok karanlıkta kullanıyorsanız DellS2422HG olsun tecihiniz.
27G2UOnerebileceginiz 27 inç monitör var mı?
Onerebileceginiz 27 inç monitör var mı?
Gerçekten bu mu sorunsuz? Görüntü vermeme, tuşlarının çalışmaması gibi durumların olguğu monitör mü?Sorunsuz bir monitördür.
Viewsonic VX2718-PC-MHD 27 inç Monitör Fiyatları
Viewsonic VX2718-PC-MHD 27 inç Monitör modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! Viewsonic VX2718-PC-MHD 27 inç Monitör modellerinin ürün ve yorumlarını karşılaştır, en uygun fiyatını kaçırma.www.cimri.com
Gerçekten bu mu sorunsuz? Görüntü vermeme, tuşlarının çalışmaması gibi durumların olguğu monitör mü?
Kaynak?
ViewSonic 27" VX2718-PC-mhd adaptive Sync nasıl açılır?
ViewSonic 27" VX2718-PC-mhd 165Hz. Monitöre sahibim, içinden çıkan DP kablosu ile bilgisayara bağladım. Ekran kartım GTX980. Ve monitörün ayarlarından adaptive Sync açık gözüküyor. Aktif ettim menüsünden fakat NVIDIA denetim masasında G-Sync ile ilgili bir bölüm açılmadı monitörü alalı daha 1-2...www.technopat.net ViewSonic VX2718 Display Port çalışmıyor
Monitörüm Display Port ile 165Hz destekliyor ama Display Port kablosunu bağladığım zaman monitör çalışmıyor. Sorun ekran kartımda mı? Monitörde mi? Yoksa kabloda mı? Şu anda HDMI ile 144Hz kullanıyorum. Monitör modeli: ViewSonic VX2718.www.technopat.net VX2718-PC-MHD monitörde ayarlar yapılamıyor
Alttaki tuşlara basıyorum lakin olmuyor. Onaylanmıyor seçimim ne yapabilirim?www.technopat.net ViewSonic VX2718 monitörden 165Hz alamamak
Merhabalar, ben daha iki gün önce ViewSonic VX2718 165Hz 1 ms monitörünü aldım. Fakat bağladığımda 144 alıyorum. HDMI kablosu ile içinden DP kablosu da çıktı fakat onunda denediğimde ekrana görüntü gelmiyor, bilgisayar görmüyor. Driverını indirdim fakat hala gözükmüyor. BIOS ayarlarını da...www.technopat.net ViewSonic VX2718 monitör no Signal sorunu
ViewSonic VX2718 model monitör aldım bugün elime ulaştı bütün kabloları taktım açtığımda ViewSonic logosu gelip no Signal diyor ardından kapanıyor. Display Port ile taktım yardımcı olursanız sevinirim. Sinir krizi geçiricem az kaldı.www.technopat.net
Başka konularda var elbette ve Türkiye'de çok popüler değil. Konu "alınır mı" konu sayısı bile bir elin parmağını geçmez.Hocam sadece bunlara bakarak bu modelin sorunlu olduğuna mı karar verdin?