2200 TL monitör tavsiyesi

Panel olarak ne önerirsiniz?
TN,VA ve IPS panel çeşitleri var. Benim kullandığım monitör IPS panel. İlk önce bu panel çeşitlerini araştırıp kendinize uygun olanını tercih edersiniz. Mesela biz size burada gidin TN panel alın desek belki sizin hoşunuza gitmeyebilir.
 
27 inçde 1080P önerilmiyor.

Önerilmiyorsa neden üretildi bu monitörler? Herkesin monitör ile göz mesafesi arasındaki optimum uzaklık bir değil, ekrana 30-40 cm'den daha yakın bakarak kullanmayı düşünüyorsanız elbette ki 24'' alıp kullanabilirsiniz. Bunlar tamamen kişiden kişiye değişen opsiyonel tercih meselesi.
 
Önerilmiyorsa neden üretildi bu monitörler? Herkesin monitör ile göz mesafesi arasındaki optimum uzaklık bir değil, ekrana 30-40 Cm'den daha yakın bakarak kullanmayı düşünüyorsanız elbette ki 24" alıp kullanabilirsiniz. Bunlar tamamen kişiden kişiye değişen opsiyonel tercih meselesi.

Bu monitör nasıl.
Bide bu
 
@Gibraltar, o model/marka bir monitör alıp kullanmanı tavsiye etmiyorum, genel malzeme ve panel kalitesi daha başarılı olan ve alanında çeşitli sertifikalara ve ödüllere layık görülmüş, kendini kanıtlamış, arıza/kusur oranının daha düşük olduğu güvenilir markaların ürünlerine yönelmekte fayda var. (Asus, AOC, MSI gibi). Sonrasında başınız ağrımasın.
 

Geri
Yukarı