2200 TL oyun sistemi

Barscalskan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2200 TL'ye oyun sistemi toplamak istiyorum. Moniyör dahil önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni biraz daha zorlarsan bir CPU soğutucu almakta fayda var.

KPL4pv.png

Diske ihtiyazım yok. 500 gb var zaten moniyördende azcık kısarım belki 8 gb ram alırım. Bir de 70 -100 tl ye soğutucu saol yardım için. 
Bu sitenin adı ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
FX X6 6300'ü stok fanla 4.5ghz'de kullanıyorum. Herhangi bir ısınma problemi söz konusu değil. AMD'nin stok fanları artık kötü değil.
Bütçeni biraz daha zorlarsan bir CPU soğutucu almakta fayda var.

KPL4pv.png

Bu sistemdeki 4gb ram yerine Corsair Vengeance 2x4gb 1600mhz cl9 rami alırsanız harikulade bir sistem olur. Zaten buradaki indirimsiz fiyatı.

FX X6 6300'ü stok fanla 4.5ghz'de kullanıyorum. Herhangi bir ısınma problemi söz konusu değil. AMD'nin stok fanları artık kötü değil.

Bu sistemdeki 4gb ram yerine Corsair Vengeance 2x4gb 1600mhz cl9 rami alırsanız harikulade bir sistem olur. Zaten buradaki indirimsiz fiyatı.

Stok fan ses yapıyor mu? Bir de aida64'den sıcaklık değerlerini söyler misiniz?

Stok fan ses yapıyor mu? Bir de aida64'den sıcaklık değerlerini söyler misiniz?

Aslında sorun da bu. Yalnızca ses yapıyor. Fakat ses için takıntılı değilim kulaklık kullandığımdan benim için sorun teşkil etmiyor. 970A G46 anakartımın OC GENIE II modunda çalıştırmıştım. Sanırım ramlerim biraz fazla hızlanmış mavi ekran verdi. Şu an 4ghz'de kullanıyorum.

Bu arada aida64'de sıcaklık değeriyle ilgili herhangi bir bilgiye rastlamadım. Nereden ulaşabilirim? Genellikle Core Temp'i kullanıyorum.

Disk ve ekrandan arttırdığınız parayı ram'e yatırmayı pek doğru bulmuyorum oyun sistemiyse ekran kartına yatırım daha iyi olacaktır.

Haklısınız. Fakat 100tlye de ekran kartını yükseltemeyiz. 770 almak istesek 600w psu isteyecek. Daha çok masraf açacak. Mantıklı olan 8gb ram.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı