2200 TL PC toplama

• Konuyu başlatan Jexo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 810
Ekran kartlı PC istemiyor doğru okuyun.
APU sistemler ileride ekran kartı takmak için alınan sistemlerdir. Arkadaşımız İleride ekran kartı takmayacaksa APU önerilmez. Ekran kartlı sistem önerilir.

Ben 2200 TL bütçe ile uzun ömürlü bir PC toplamak istiyorum ama ileride ekran kartı takmayı düşünmüyorum sadece Battlefield 1 oynuyorum. (ama Online) Hazır indirimli ürün varsa o da olur.
Hocam merhaba, aslında bazı parçaları ikinci el almayı düşünürseniz 2200-2400 arası bir fiyata Battlefield I ve V oynayabilecek bir sistem toplayabilirsiniz. Ben kardeşime yaklaşık 1 ay önce monitör dahil 2300 liraya bir pc topladım yarı sıfır yarı ikinci el, 768p için yeterli giriş seviyesi bir bilgisayar oldu. Ekran kartı GTX 760, işlemci Xeon X3440, 8GB Ram.

Eğer isterseniz parçaları bulmanızda naçizane yardımcı olabilirim, ikinci el ve sıfır piyasaya göz atıp bana uygun gelen parçaları buraya link olarak ekleyebilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı