2200 TL Toplama PC vs PS4?

yektan

Hectopat
Katılım
15 Şubat 2015
Mesajlar
71
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kuzenim yeni bir sistem toplayacak veya ps4 alıcak eğer ps4 alırsa yaninda da 80 ekran bir lcd almayı planlıyor. Sizce hangisini yapması lazım? PC mi toplamalı yoksa ps4 + televizyon mu almalı ?

Not: Konsola ve exc. oyunlara meraklıdır kendisi ancak biraz grafik takıntısı var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni sistem toplasin ps4 alirsa,ps4 oyunları pc oyunlarına gore daha pahalı mantıklı düşünürsen yeni sistem dizsin arkadaşın, ps4'den daha iyidir bilgisayar.
 
Bu forumda kimse PS4 önermez. Ama şöyle diyeyim, konsolda oyun oynamanın zevki başkadır. PS4'te oyunlara para vermen gerekecek fakat nerdeyse tüm oyunları kasmadan oynayacaksın. PC yapmak istersen grafikleri tercih etmiş olacaksın. 2200 TL PC, PS4 ise 1500 TL. Eğer kalan parayla oyun alırım dersen PS4 olabilir. Uncharted 4'ü de oynarsın.
 
Öncelikle merhaba. 2200 tl lik sistemin ömrü fazla uzun değildir, hele ki bu dönemde. Seni en Fazla 2 yıl götürür, ama Ps4 ise fiyat performans ürünü son nesil konsol rahat 3 -4 yıl boyunca oyunları high ta oynarsın. Pc yi sadece oyun için alıcak isen Ps4 al, ama okulda işte kullanıcaksan pc al seni idare eder.

Ha diğer konu Ps4 de oyun fiyatları yüksek, doğru yüksek ama sonuçta pc de'de oyun alıcaksın dimi onada para vericen, belki fiyatlar arasında fark vardır Ps4 oyunları daha pahalıdır ama 2200 tl lik pc seni dediğim gibi 2 yıl falan götürür sonra yeniden pc toplayınca vericeksin yine o kadar para değilmi, işte Ps4 alırsan 2 yıl sonra yenisini almana gerek kalmaz çünkü Ps4 ün ömrü 2 yıldan uzun. Yani kısacası oyun için pc alıcaksan 2200 tl ye alma, onun yerine Ps4 al, ama pc yi sadece oyun için değilde normal kullanım için alıcaksan al pc yi seni 2 yıl civarı götürür. İyi günler
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı