Toplama PC vs PS4

Hangisi ?

• Playstation 4+Smart TV

• Toplama PC

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bence PC, çünkü o kumandalarla nasıl oyun oynanıyor anlamıyorum. Özellikle FPS tarzı oyunlarda. :esne:
Ayrıca çözünürlük ve FPS farklarını unutmamak lazım.
Zamanla oynadıkça daha iyi olduğunu söyleyebilirim bütün kontroller avcunun içinde ve daha rahat.bu yüzden konsol en iyi kontrolcuk

Moba , mmorpg , rts oynamayı seven biriysen Pc den şaşamazsın zaten. Bana kalırsa fps de mouse ile oynanır. Ama genel olarak pes, fifa, nba oynayan arada araba yarışı oynayan biri için Ps4 çok daha ekonomik ve zevkli olabilir.

Eğer elinizde işinizi görecek, internete girip ufak işler yapacak bir bilgisayarınız varsa Ps4 alın. Fakat bilgisayarınız yok ise bilgisayar alın derim.

PS4'ü öyle her TV'ye bağlayınca sağlam performans alınabiliyor mu? Input LAG değeri düşük bir TV almak gerekir diye biliyorum. Tabi konsol konusunda otorite değilim. :)

Bu ülkede PS4 alınır mı yahu..
Hadi yabancılar alıyor konsolu 350-400 dolara, ayrıca onlarda pc oyunu da 60 dolar, ps4 oyunu da 60 dolar çıkıyor.
Gidin bakın bakalım Türkiye sınırları içerisinde Cod Advanced Warfare PC'de ne kadar, PS4'te ne kadar? Arada 150 TL fark var.
ABD'nin PSN store'unu kullanmayı deneyebilirsen o ayrı tabi.. Bizdeki bir tane distribütör yüzünden oyunlar kazık. Adını tahmin edersiniz artık..
Ben PC diyorum, sistemin daha da iyi optimize edilebilir. i7 4790 yerine i5 4590 deneyebilirsin mesela. Oyun performansı pek bir şey kaybetmez.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı