2200 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Mehmet karagöz

Hectopat
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
57
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, 2000-2200 TL'ye sistem topladım ama farklı ürünler arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olabilir ? Mart'ta çıkacak GTA 5'i ultra ve 50 FPS'de oynatabilsin benim için yeterli olabilir. Buyuralım sisteme :) Arkadaşlar, bir de oyun için işlemci mi daha önemli ekran kartı mı ?

1-
7YdNBP.png



2-

PpNrAv.png


Arkadaşlar, sizce 2 sistemden hangisi daha iyi olabilir ? Birincide işlemci yüksek, ekran kartı düşük.
İkincide ise işlemci düşük, ekran kartı daha yüksek.

Arkadaşlar, bir de bu 2 ekran kartı arasında kaldım. İkisi aynı fiyat ama farklılıkları nelerdir ? Sizce hangisini almalıyım ? Ustalara bırakıyorum işi :)

ASUS R9 280X DirectCU II ve Sapphire R9 290X TRI-X OC
 
Son düzenleyen: Moderatör:
soğutucusuz.png sistem.png
Soğutucusuz şekilde İntel alırsanız daha iyi olacaktır. Soğutuculu ise AMD sistem alınabilir. Tavsiyem İntel olanı alın, size her türlü yetecektir. Shovery'nin paylaştığı sistemdeki anakart 19 pin USB 3.0 ön panel girişine sahip değil. O yüzden kasanın ön USB 3.0 girişini kullanamazsınız. Koyduğu ekran kartı daha yeni olmasına karşın 2 GB belleğe sahip olduğundan tavsiye etmem.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni görebildim. Ama sizin gösterdiğiniz sistemlerde ekran kartından kısılıp çokda gerekli olmayan parçalara değer verilmiş . Sizce de öyle değilmi ? Benim 2.ci sistemde gösterdiğim Oyun bilgisayarı [CANAVAR] güzel değilmi ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı