batuhan5142
Hectopat
VXE R1 Pro Max mi alsam diyorum. Böyle markalari hiç tercih etmedim, bir sıkıntı çıkar mı? Ayrıca başka önereceğiniz mouse var mı Valorant, CS2, gibi oyunlar için?
VXE R1 Pro Max mi alsam diyorum. Böyle markalari hiç tercih etmedim, bir sıkıntı çıkar mı? Ayrıca başka önereceğiniz mouse var mı Valorant, CS2, gibi oyunlar için?
Çıkmıyorsa da çıkartın hocam çok memnunum. Altına da stok skatezleri söküp esptiger dot skatez çözüyorsun uçak oluyor.MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) bütçe buna çıkar mı?
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) bütçe buna çıkar mı?
Sipariş hazırlanıyor.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
Eyvallah.
Skatez gerekiyor mu buna.
Bana da bu arkadaş önerdi hakikaten haklıymış ben de aktif olarak 6000TL değerindeki mouseumu yedek yapıp MCHOSE L7 Pro kullanıyorum şaka gibi bi mouse@Mantar09 kral eyvallah mouse kaymak gibiymiş Rival105'ten geçtim mouse kullanmıyormuşum sanki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.