2200 TL'ye Kadar Telefon Önerisi

Ne kadar fiyata aldınız? Ayrıca Zenfone 3 güzel telefondur. Niye kötü seçim olsun ki? Şu anda 1500-1600 TL civarlarında alınabilecek en iyi birkaç modelden biridir.
 
Ben distribütör garantili olarak konuşuyorum. İthalatçı garantili bir cihaz zaten önermediğim için onları listeye katmıyorum. Yoksa git yurt dışına al ucuzundan o da fiyatına göre iyi olur tabii. Distribütör garantili olarak 1500-1600 TL olarak alınabilecek en iyi telefonlardan biridir Zenfone 3.
 
ZenUI sorunlu falan değil. Nereden uyduruyorsunuz bunları anlamış değiliö. Asus hangi anlamda mobilde pek güvenilir değil?
@GhostSoldier İyi fiyat hayırlı olsun. Aldırma sen bu yorumları. Telefon gayet güzel. :)
 
Servis ve yazılım desteği konusunda iyi değil, Zenui çöp uygulamarla dolu ve bir süre sonra şişiyor.
Huawei Nova (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Lenovo Moto Z Play (Lenovo Türkiye Garantili) Fiyatı
ZTE Axon 7 Mini (ZTE Türkiye Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Lenovo P2 (Lenovo Türkiye Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Bunlar daha mantıklı yani. En olmadı X Compact alınabilirdi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Telefon gayet güzel hayırlı olsun. ZENUİ konusunda ise hiçbir sorun yaşamadım. Sadece biraz daha farklı fakat hiçbir zorluk çıkarmıyor ve hoşuma gidiyor. Bu duruma alışma meselesi diyebiliriz. LG G2'den sonra sıkıntı yaşarım zannediyordum fakat 1 hafta sürmedi alışmam. Güncellik ve yazılıma gerekli desteği veriyorlar. Teknolojide önyargı olmaz ve Zenfone 3 ü başarılı buluyorum. Fotoğraf,oyun, iş ve günlük kullanımda ihtiyacım olan herşeyi yapabiliyorum .Telefonlar kullanıma göre değişen bir ürün olduğu için en doğru kararı kişi kendisi verir. Hayırlı olsun.
 
Önerdiğiniz hiçbir modelin kamerası Zenfone 3 modeli ile yarışamaz. ZenUI Zenfone 3 modelinde sıkıntılı değil. Evet Bloadware fazla ancak bu stabil olmadığı anlamına gelmez. Zenfone 2 modelinde Intel işlemci mevcuttu ve yazılıma yeterince uygun değildi. Ancak bu modelde öyle bir sorun yok.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı