2200 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
2200

SLaughteR12345

Hectopat
Daha fazla  
Biraz araştırma yaptım ancak çok fazla şey okudum ve gördüm. VXE R1 ve ATK A9 sanırım benim bütçem için en uygun Mouse'lardan. Bütçeyi biraz daha yükseltme imkanım da var. Nasıl bir mouse tercih etmeliyim yardımcı olabilecek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz araştırma yaptım ancak çok fazla şey okudum ve gördüm. VXE R1 ve ATK A9 sanırım benim bütçem için en uygun Mouse'lardan. Bütçeyi biraz daha yükseltme imkanım da var. Nasıl bir mouse tercih etmeliyim yardımcı olabilecek var mıdır?

700-800 TL belki zor ama syrocx V6-V8 bakabilirsiniz

Henüz piyasaya yeni çıktı ama fiyatı rakiplerine göre çok iyi özelliklerine bakabilirsin Scyrox'dan eksi kalır pek yanı yok. TR de incelemesini yapan birkaç kanal var. Yakında swarcow da inceler diye düşünüyorum.
ara bütçedeki mouselardan da iyi gibi duruyor satıcı kaynaklı sorun yaşanmazsa sorun çıkmaz. Fiyatı artabilir mi ileriki günlerde acaba ona göre hemen alayım

Ara bütçedeki farelerden da iyi gibi duruyor satıcı kaynaklı sorun yaşanmazsa sorun çıkmaz. Fiyatı artabilir mi ileriki günlerde acaba ona göre hemen alayım

Ben beyazını sipariş verdim. Fiyatından dolayı ileride artabilir veya stok kalmayabilir şu an herkes yeni yeni alıyor. Sinerji'den pek sorun yaşanacağını sanmıyorum

Ara bütçedeki farelerden da iyi gibi duruyor satıcı kaynaklı sorun yaşanmazsa sorun çıkmaz. Fiyatı artabilir mi ileriki günlerde acaba ona göre hemen alayım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
detaylı incelemesi

Shape olarak da Ninjutso Sora'yı duymuşsundur onun ile aynı Scyrox V8 ile de aynı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı