2200 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
2200
Hocam laptop için almayı düşünüyorum iyi mi yoksa başka öneriniz var mı?
Ben sipariş geçtim hocam bu fiyata bence bulunmaz nimet hem 8k hem dongle ile geliyor. Fiyat yükselmeden alın bence veya ben ve hocam sipariş verdik bekleyebilirsiniz incelememizi. Ama dediğim gibi bu fiyata özellikleri vs her şeyi ile harika en az 800 daha vermeniz lazım bunun aynısı için. Ben de laptop için alıyorum bu arada.

Ben sipariş geçtim hocam bu fiyata bence bulunmaz nimet hem 8K hem dongle ile geliyor. Fiyat yükselmeden alın bence veya ben ve hocam sipariş verdik bekleyebilirsiniz incelememizi. Ama dediğim gibi bu fiyata özellikleri vs her şeyi ile harika en az 800 daha vermeniz lazım bunun aynısı için. Ben de laptop için alıyorum bu arada.

Hocam masaüstünde Razer DeathAdder V2 kullanıyorum performans olarak benzer mi o mousedan çok memnunumda o tarz bir şey almak istiyorum.

Son düzenleme:
3k ya syrocx var ona çıkarmya çalışacağım başka öneriniz var mı?

çıkarmaya çalışacağım çok güzel görünüyor bu
Ben kendim scyrox v8 modelini kullanıyorum, internet tabanlı bi yazılımı var ama bi sıkıntı yaratmıyor. Tek sıkıntısı belki şarj süresi sizi bi süre memnun etmeyebilir, çünkü şarjı bittiğinde kullanmak isterseniz kablo takılıyken kablonun sürtünmesini o mouse'un ucundaki soket kısmında çok fazla hissediyorsunuz ve komforlu bir kullanım sağlamıyor. Benim için problem değil çünkü şarj dolma süresi uzun değil, test etmedim ama belki de 1 saat bile olmadan %100 doluyor. Tamamen tahmini konuşuyorum, çok farklı bir rakam da çıkabilir. Malzeme kalitesi plastik, ama dandik bir plastik değil, kendim sıkıp bükmeye çalıştım gayet sağlam geldi. Oldukça hafif, sensörü oldukça kaliteli, daha önceden razer deathadder v2 kullanıyordum, cs2'de daha rahat oynamaya başladığımı fark ettim. Onun dışında yanında skatez alırsanız çok daha rahat edersiniz, ben rekabetçi bir oyuncu değilim ama almayı düşünüyorum. Başka merak ettiğiniz olursa mouse ile ilgili seve seve cevaplarım.

Palm grip şeklinde kullanıyorum mouse hocam uygun mu eğer uygunsa alacağım.
Shape olarak da Ninjutso Sora'yı duymuşsundur onun ile aynı Scyrox V8 ile de aynı. Onların shape ine bakabilirsin tutuş için.
Ben kendim scyrox v8 modelini kullanıyorum, internet tabanlı bi yazılımı var ama bi sıkıntı yaratmıyor. Tek sıkıntısı belki şarj süresi sizi bi süre memnun etmeyebilir, çünkü şarjı bittiğinde kullanmak isterseniz kablo takılıyken kablonun sürtünmesini o mouse'un ucundaki soket kısmında çok fazla hissediyorsunuz ve komforlu bir kullanım sağlamıyor. Benim için problem değil çünkü şarj dolma süresi uzun değil, test etmedim ama belki de 1 saat bile olmadan %100 doluyor. Tamamen tahmini konuşuyorum, çok farklı bir rakam da çıkabilir. Malzeme kalitesi plastik, ama dandik bir plastik değil, kendim sıkıp bükmeye çalıştım gayet sağlam geldi. Oldukça hafif, sensörü oldukça kaliteli, daha önceden razer deathadder v2 kullanıyordum, cs2'de daha rahat oynamaya başladığımı fark ettim. Onun dışında yanında skatez alırsanız çok daha rahat edersiniz, ben rekabetçi bir oyuncu değilim ama almayı düşünüyorum. Başka merak ettiğiniz olursa mouse ile ilgili seve seve cevaplarım.
M3 ü sipariş ettim hocam fiyata göre özellikleri çok uygun geldi. Umarım sorun olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı