2200 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
2200
Ben beyazını sipariş verdim. Fiyatından dolayı ileride artabilir veya stok kalmayabilir şu an herkes yeni yeni alıyor. Sinerji'den pek sorun yaşanacağını sanmıyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
detaylı incelemesi

Shape olarak da Ninjutso Sora'yı duymuşsundur onun ile aynı Scyrox V8 ile de aynı

valla hocam bir yanım bütçeyi yükseltip Scyrox dene diyor bir yanım da bunu hemen al diyor arada kaldım

Ben de arada kalıp M3 tercih ettim. Bence 1000 TL'ye yakın fark ödemene gerek yok.
hocam son bir sorum olacak büyük ihtimalle sipariş edeceğim ama 8K dongle ile geliyormuş öyle yazıyor sinerjide ama videoda ya ben göremedim ya da yanlış anladım m30 da çıkıyor gibi anladım. Dongle çıkıyor değil mi

Hocam son bir sorum olacak büyük ihtimalle sipariş edeceğim ama 8K dongle ile geliyormuş öyle yazıyor Sinerji'de ama videoda ya ben göremedim ya da yanlış anladım M30 da çıkıyor gibi anladım. Dongle çıkıyor değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
videoda dongle gözüküyor. Bir de Scyrox'ta 250 mAh batarya var M3'te 650 mAh yani 8KHz, 4KHz, 2KHz de daha uzun vadeli olacak M3

videoda dongle gözüküyor. Bir de Scyrox'ta 250 mAh batarya var M3'te 650 mAh yani 8KHz, 4KHz, 2KHz de daha uzun vadeli olacak M3

yine bir soru mchose l7 pro mu bu mu diyeceğim ama attığınız konuda birisi mchose candır demiş. Kafam karıştı. Mazur görün

Ben bir sorun yaşanacağını sanmıyorum yaşarsak zaten iade ederiz tabii ama özellikleri ortada bu fiyata daha iyisini bulamadım aslında A9 Plus alacaktım fakat buna göre kötü kalıyor. Shape belki eline uymayabilir ama ona zaten yapacak bir şey olmaz. Wraithten Scyrox'ta alsan aynı shape ve eline uymasa yine iade edemezsin çünkü bu firmalar bir sorun olursa cihazda iade alıyor eline uymazsa iade almazlar. Ona göre satın alım yapmalısın.
uyduracağız artık başka yolu yok. Tekrar teşekkürler hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı