2200 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
2200
Hocam geldiği zaman buradan bilgi verebilir misiniz ilk kullanımda nasıldır vs?

Hocam geldi. Kendi görüşlerimi söyleyeyim alacaklar da ona göre alabilir.

Malzeme kalitesi gayet yerinde.
Ağırlık elimde hissetmiyorum çok hafif.
Sensörü çok keskin güzel.
Skatezler beklediğimden iyi kayıyor ama zamanla yavaşlar diye düşünüyorum iyi bir mouse pad şart.
Click'ler çok smooth. Sert değil beğendim.
Shape olarak da elime uymaz diye düşündüm ama shape i beğendim biraz oynarsam daha çok alışırım.
Şunu da ekleyeyim mouse wheel de yine çok smooth sert değil rahatça bunny vs yapılıyor

Son düzenleme:

Skatezler beklediğimden iyi kayıyor ama zamanla yavaşlar diye düşünüyorum iyi bir mouse pad şart.
Shape olarak da elime uymaz diye düşündüm ama shape i beğendim biraz oynarsam daha çok alışırım.
Şunu da ekleyeyim mouse wheel de yine çok smooth sert değil rahatça bunny vs yapılıyor
yarın şubeden teslim alacağım akşama ben de güncellerim hocam elinize sağlık hayırlı olsun

hocam mouse u aldım gerçekten harika bir ürün. 8K hz olup olmadığını browser üzerinden 1 2 test yaptım en fazla 3.5K çıktı ama benlik bir sorun olabilir diye düşünüyorum. 1K da bile artık göze kötü gelmeye başladı. Kablo ile bağlamayı bulamadım ama çok da önemli değil 8k kullanacağım zaman kablosuz diğer zamanlarda da bluetooth bağlanıp kullanacağım. Öneriniz için çok teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı