Ben beyazını sipariş verdim. Fiyatından dolayı ileride artabilir veya stok kalmayabilir şu an herkes yeni yeni alıyor. Sinerji'den pek sorun yaşanacağını sanmıyorum
detaylı incelemesi
Shape olarak da Ninjutso Sora'yı duymuşsundur onun ile aynı Scyrox V8 ile de aynı
hocam son bir sorum olacak büyük ihtimalle sipariş edeceğim ama 8K dongle ile geliyormuş öyle yazıyor sinerjide ama videoda ya ben göremedim ya da yanlış anladım m30 da çıkıyor gibi anladım. Dongle çıkıyor değil mi
Hocam son bir sorum olacak büyük ihtimalle sipariş edeceğim ama 8K dongle ile geliyormuş öyle yazıyor Sinerji'de ama videoda ya ben göremedim ya da yanlış anladım M30 da çıkıyor gibi anladım. Dongle çıkıyor değil mi?
Ben bir sorun yaşanacağını sanmıyorum yaşarsak zaten iade ederiz tabii ama özellikleri ortada bu fiyata daha iyisini bulamadım aslında A9 Plus alacaktım fakat buna göre kötü kalıyor. Shape belki eline uymayabilir ama ona zaten yapacak bir şey olmaz. Wraithten Scyrox'ta alsan aynı shape ve eline uymasa yine iade edemezsin çünkü bu firmalar bir sorun olursa cihazda iade alıyor eline uymazsa iade almazlar. Ona göre satın alım yapmalısın.