2200 TL'ye Toplama PC Tavsiyesi

cem7811

Hectopat
Katılım
20 Temmuz 2015
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Forumda gezerken bi sistem gördüm. GTA V'i yüksek ayarlarda çalıştırır sanırım. Bir konu daha gördüm. Vatan bilgisayardan toplatinca Windows yükleyip veriyorlarmis, dogru mu bu? Bir de daha iyi bu sistem tavsiyeniz varsa atarsanız sevinirim. Maksimum butcem 2200 tl:

Ekran Resmi 2015-07-20 19.41.33.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi öneririm size vatanda beleşe windows vermez windows 8'i dreamsparktan alabilirsiniz. Sisteme gelirsek 4GB vram daha iyi olacaktır GTA V i5 yerine i3 farkı çok göremessiniz oyun içinde 3-5 fps fark eder.
upload_2015-7-23_23-57-50.png
 
Bu bütçeye PC toplamak isteyen arkadaşlarıma da aynı parçaları öneriyorum. Tek fark Vatan Bilgisayar'dan aldırtmıyorum. Parça fiyatlarına bakınca nedenini anlamak kolay :) Ekran kartını GTA 5 için optimize ettiğin zaman hemen hemen her ayar High'da oluyor. Sonuç olarak aşağıdaki sistemi almayı düşünebilirsin. Ayrıca Vatan Bilgisayar'da bedava Windows verdiklerini de duymadım.

Vatan Bilgisayar.png
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı