Millenicom fiber internet mi veriyor?

KREARON

Picopat
Katılım
21 Mayıs 2023
Mesajlar
155
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Millenicom'un paketlerini incelediğimde fiber internet verdiği yazıyor. Şimdi benim bildiğim fiber GPON cihazı gerektirmiyor mu? Yani Millenicom geçen her müşterisine GPON cihazı mı veriyor?

Şu an turknetdeyim. 2 hafta önce göknetden geçtim. Göknet de iken paketin ismi GPON fiber 25 Mbps idi. Bunlardan çıkarken bana paketiniz GPON sizde GPON cihazı var dediler. 720 TL GPON cihazı cezası olarak fatura kesmişlerdi. Dedim ki bana vermediniz ben yıllardır ZyXEL modemimle kullanıyorum demiştim interneti. Uğraşa uğraşa sonunda haksız kesilen faturayı iptal ettirmiştim.

Bu Millenicom'da aynı muamele olmasın?
 
GPON cihazı değil ONT bahsettiğiniz şey. Ben Türk Telekom üzerinden geçiş yaptım ve bu süreçte Türk Telekom'a ait ürünleri Millenicom üzerinden kullanmaya devam ediyorum. Her ay kira ücreti veriyorum. Şurada sormam gereken bir soru var. Siz bu interneti kullanırken ONT yok muydu? Bazı modemlerde ONT modeme dahil olabiliyor fakat bu çok nadir ve henüz bunu sağlayan görmedim. Modem modeliniz neydi? Son olarak alt yapınız gerçekten GPON (FTTH) ise size bu aleti verirler.
 

Geri
Yukarı