22000 TL bilgisayar toplama

• Konuyu başlatan Bads
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 2.618
Bulunduğum yerde elektrik kesintisi çok oluyor. Biraz da düşük elektrik. High Power de PSU da kendini kanıtlamış bir marka, arada 3 TL fark varken 750W high daha cazip değil mi?

Yav hocam gir PC sitelerine yorumları oku Allah ne verdiyse yapıştır. İnan ben 45.000'e PC topladım geçen sene şu an 82.000 TL sıfırı fakat zevk almıyorum artık. Belli başlı oyunları oynadıktan sonra akşama kadar buralarda yorum yazıyorum. Soran olursa 82.000 TL'lik PC mle uzaya çıkıyorum diyorum. Her şey hevesini alana kadar 🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulunduğum yerde elektrik kesintisi çok oluyor. Biraz da düşük elektrik. High power de psu da kendini kanıtlamış bir marka, arada 3 tl fark varken 750w high daha cazip değil mi

Mesajınızda High Power 750 Gold +80 yazmışsınız. Akakçe fiyatı 1703 TL. Sharkoon PSU ise 1299 TL. 3 TL fark nerede? Ayrıca Sharkoon'un bu ürünü kalitelidir. Sorun olmaz.
1600 e buldum ben hocam kaynağını sormayın başkası almasın 🙂

1600'e buldum ben hocam kaynağını sormayın başkası almasın 🙂
Doğrudur ama yine aradaki fark 301 TL oluyor. 21,236 36 TL olarak final rakamından bahsetmiştiniz. Buraya soğutucu ekleyemediniz. Ben de diyorum ki PSU tarafında 750W fazla. 650W şu an çoğu kullanıcıya yeter ve artar. B660 aldınız, RTX 3060 Ti var, DeepCool kasa. E işlemciye soğutucu alın yani.

Yav hocam gir PC sitelerine yorumları oku Allah ne verdiyse yapıştır. İnan ben 45.000'e PC topladım geçen sene şu an 82.000 TL sıfırı fakat zevk almıyorum artık. Belli başlı oyunları oynadıktan sonra akşama kadar buralarda yorum yazıyorum. Soran olursa 82.000 TL'lik PC mle uzaya çıkıyorum diyorum. Her şey hevesini alana kadar 🤣

İsmime tıkla açtığım konuların başına gel bilmediğimden gelip buraya sormuşum. Bende sonra faturalı sistem falan hepsi orada. 45.000'e topladım hepsini şu an güncel 82.000 =)

Doğrudur ama yine aradaki fark 301 TL oluyor. 21,236 36 TL olarak final rakamından bahsetmiştiniz. Buraya soğutucu ekleyemediniz. Ben de diyorum ki PSU tarafında 750W fazla. 650W şu an çoğu kullanıcıya yeter ve artar. B660 aldınız, RTX 3060 Ti var, DeepCool kasa. E işlemciye soğutucu alın yani.
Söz hocam onu da alacağım hatta RGB li olan varsa onu alacağım 2. Haftasında ama psu sağlam olsun. Bunu sizden öğrendim, işlemci ekran psu demiştiniz

İsmime tıkla açtığım konuların başına gel bilmediğimden gelip buraya sormuşum. Bende sonra faturalı sistem falan hepsi orada. 45.000'e topladım hepsini şu an güncel 82.000 =)
Dostum, sen heves için sistem alıyorsun ben sıkıntılarımı bir nebze azaltmak belki unutmak için. Durumumuz biraz farklı

Önerdiğim de sağlam zaten ama siz bilirsiniz. İyi geceler dilerim o vakit.
Sağlam olmayan bir şey önermediniz buna şüphem yok.
Teşekkürler hocam, değerli vaktinizi ayırdığınız için..
İyi geceler.

Anlamadığım bir konu var. Şimdi yukarıda atılan gencergaming sitesindeki sistemi sitenin güvenilir olmaması nedeniyle almak istemediğinizi söylediniz. Ancak bu attığınız parçaları da farklı sitelerden almayacak mısınız? Yani diğerlerini alırken sizin güveninizi sağlayan şey nedir onu merak ediyorum.

Anlamadığım bir konu var. Şimdi yukarıda atılan gencergaming sitesindeki sistemi sitenin güvenilir olmaması nedeniyle almak istemediğinizi söylediniz. Ancak bu attığınız parçaları da farklı sitelerden almayacak mısınız? Yani diğerlerini alırken sizin güveninizi sağlayan şey nedir onu merak ediyorum.
İlki kapalı kutu olması, ikincisi diğer sitelerin en azı 13 yıllık ömre sahip

İlki kapalı kutu olması, ikincisi diğer sitelerin en azı 13 yıllık ömre sahip
Sizin içiniz nasıl rahat ediyorsa, öyle. Ben şahsen teknolojinin şans işi olduğunu düşünüyorum. En güvendiğin kurumsal gören siteler mağazalar bile yeri geliyor müşteri memnuniyeti namına en ufak bir çaba bile göstermeyebiliyor. O yüzden ben bu bütçeye sistem toplayacak olsam alabileceğim en iyi ekran kartı ve işlemci kombosunu alıp geri kalanları fiyat performans olarak hatrı sayılır parçalar kullanırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı