Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
- Meslek
- Asker
Arkadaşlar merhaba ben CS:GO oyuncusuyum dün oyun oynarken hiçbir sıkıntı yokken hatta 4 saat önce de oynadım hiçbir sıkıntı yoktu. PUBG'da Left 4 Dead 2'de falan ama CS:GO gireyim derken ana menüde dahil donmaya drop girmeye başladı. FPS 40-60'a indirip takılıyordu. her yerden baktım ama çözümünü bulamadım. sürücler güncel işlemcide sorun yok çünkü diğer bütün oyunları rahatlıkla oynatıyor girdim baktım sadece CS:GO. Oyun bütünlüğünü vs doğruladım fakat etkisi olmadı aşağıdaki video gibi. Sağ alta baktığımda MSler çok yüksek normalde o kadar yüksek değildi. Bilgisayarın SSD ve HDD'si bozulmuştu garantiye gitti geldi değiştirdiler onlarda sıkıntı yok. Hata denetimi falan her şeyi yaptım. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi lütfen? Bu arada ayarlar falan en düşükte, işlemcilerin hepsini kullanıyor.
İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G, ekran kartı RX 550 4 GB anakart ASUS Prime B450M-K, RAM 8 GB DDR4 2400MHz. [Media=YouTube]RD90UZKBoem[/MEDIA]
İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G, ekran kartı RX 550 4 GB anakart ASUS Prime B450M-K, RAM 8 GB DDR4 2400MHz. [Media=YouTube]RD90UZKBoem[/MEDIA]
Son düzenleyen: Moderatör: