2200G sistem oyun performansı nasıl olur?

Ekran kartı takınca yüksek derece de darboğaz yiyecek boşa masrafa sokuyorsunuz saçma olduğunu kabul edip hala öneriyorsunuz garip.

Patriot gibi markalardan şikayetçi olan çok alacaksanız biraz bütçe arttırarak Samsung 860evo alın 240gb olanı en azından bir kere almış olursunuz.

Butcen varsa git Samsung al zaten dostum burada butce belli sey belli, gidip 870 EVO onermesini bende biliyorum. Patriot Burst bu butcede alinabilecek en iyi model.

R3 2200G ile 3200G arasında 50TL'lik bile fark yok. Zaten arkadaşa söyledim 800TL civarı 2200G internetten sıfır olarak alınabilir.

Gayette var, 50 TL fark varken 3200G almak cok daha mantikli.

1620993579713.png

Farklar bunlar, üstüne biraz daha ekleyip 3200G almak daha mantıklı her türlü.

Butcen varsa git Samsung al zaten dostum burada butce belli sey belli, gidip 870 EVO onermesini bende biliyorum. Patriot Burst bu butcede alinabilecek en iyi model.

Gayette var, 50 TL fark varken 3200G almak cok daha mantikli.
İleride sıkıntı çıkaracaksa neden alsın peki o zaman parayı çöpe atmış olacak her şey önerme ile olmuyor.

İleride sıkıntı çıkaracaksa neden alsın peki o zaman parayı çöpe atmış olacak her şey önerme ile olmuyor.

Dostum ne anlatiyorsun Allah askina sacma sapan konusuyorsun yine, onerdigin urunle benim onerdigim arasinda 120 TL fark var. Bak ben ne yazmisim, butce varsa zaten gidip Samsung alsin ama yoksa bu butcede daha iyi bir urun yok. Sagdan soldan gordugunuz bilgilerle okumadan gelip burada yorum yapmayin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı