Arkadaşlar son zamanlarda FPS'im Valorant'ta çok düşüyor ilk zamanlarda FPS dusmesi veya input lag sorunu yoktu fakat, şu an ping olmasa bile pingli gibi oynanıyor ve 140-100 arasi oynanırken önceden birden 80-90'a düşüyor. Sıcaklık 65 derece. Ne yapmalıyım? 2200G kullanıp Valorant'ta sorun yaşayan var mı? Tek kanal RAM ile neredeyse aynı performans veriyor ve moralimi bozuyor. @Ed1tH@eyre
Hocam gerçekten az FPS alıyorsunuz gibi geldi bana 1440x900 de ayarlar orta - High ayarlarda en az 60 en fazla 130-140 alıyordum şu an Valorant yüklüyorum bende de input lag sorunu olacak mı diye.
Hocam oyun bazlı bir problem de olabilir. Temiz kurulum belki çözüm olabilir. Denemek lazım. Ben i5 9300h + 8x2 2666 mhz ram ile 150-200 arasında alıyorum. Sabit 2300 mhz (turbo kapalı) olunca 90-140 arası.
DC kapalıyken girdim şimdi FPS 100 altına hiç düşmedi Max 160 gördüm. Haven haritası unrankedda. Muhtemelen Discord zorluyor. Format atacağım dediğim gibi bir de kasada tek fan var ısındığı için de olabilir belki? Sizce kasa fanı mı alayım yoksa CPU fan mı?
DC kapalıyken girdim şimdi FPS 100 altına hiç düşmedi Max 160 gördüm. Haven haritası unrankedda. Muhtemelen Discord zorluyor. Format atacağım dediğim gibi bir de kasada tek fan var ısındığı için de olabilir belki? Sizce kasa fanı mı alayım yoksa CPU fan mı?