2200G sisteme 2000 TL ekran kartı önerisi

ben zaten 2. el rx 570 4gb düşünüyodum
Eğer stok beklerim idarelik bir şeyler olsun diyorsanız bendeki GT730 2GB'ı size makul bir fiyatla verebilirim. Ankara içinde elden teslim edebilirim. Fanı hafif sürtme yapıyor ama kasa sağa sola yatarsa o da. Yaklaşık 150-200TL gibi bir fiyat düşünüyorum.

@AzadBro123 bence de Vega 8 ile idare etmeye çalış. Sıfır kart fiyatları bayağı uçtu, ben de elimdeki ASUS 580 4 GB kartı 1500'den, XFX 580 8 GB kartı da 2000'den satıp piyasayı bekleyeceğim. APU işlemcin olması büyük avantaj bence.
evet çok büyük bir avantaj ama onun performansı bir yere kadar ac origins falan oynayamıyosun ama en azından valorant ve cs:go girebiliyon

Eğer stok beklerim idarelik bir şeyler olsun diyorsanız bendeki GT730 2GB'ı size makul bir fiyatla verebilirim. Ankara içinde elden teslim edebilirim. Fanı hafif sürtme yapıyor ama kasa sağa sola yatarsa o da. Yaklaşık 150-200TL gibi bir fiyat düşünüyorum.
çok teşekkürler ama ankarada oturmuyorum ve rx 460 falanda var onlarada bakabilirim gt 730 çokta iyi bir performans sergilemiyor yinede sağol

çok teşekkürler ama ankarada oturmuyorum ve rx 460 falanda var onlarada bakabilirim gt 730 çokta iyi bir performans sergilemiyor yinede sağol
İyi performans sergilemediğini biliyorum yine de bir teklif vereyim dedim. İnşallah stoklar düzelir de gönlümüzce kart buluruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı