2200TL'ye i5 4460 + GTX750 Ti Sistem Toplama

selahattinn

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bütçem çok kısıtlı. 2000 2200TL civarı i5 4460 işlemci ve MSI GTX750 Ti ekran kartına uygun anakart önerebilir misiniz? Ayrıca şu anakarlartlar arasında hangisi uygun sizce.
Bütçem kısıtlı olduğu için anakarta 400 TL'den yukarı çıkmak istemiyorum. Bu anakartlardan birini kullanırsam dar boğaz yapar mı? Oyunlarda donma, kasma ani FPS düşüşleri yaşar mıyım? Bu arada oyunları genelde kendi ayarlarında oynarım. Benim içim grafikler pek önemli değildir. Maksat boş zamanlarımızda birazda olsa oyun oynayabilmek. Yardımlarınızı eksik etmeyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı ve işlemciyi daha almadınız umarım. Size farklı bir tavsiye vereceğim.

Anakart:
Asus H81M-Plus İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Hdmi&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar
İşlemci:
Intel Core i3 4170 Soket 1150 3.7GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

Bu değişiklikleri yaptıktan sonra elinize geçecek para ile R9 285 yada GTX 960 almanız çok daha performanslı bir oyun deneyimi sunacaktır. i3 işlemci oyunların altından kalkmak için yeterli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tavsiyelerin için saol kardeş. Bir oyun var MGS5 diye, bu oyunda minimum sistem gereksimlerin'de İ5 işlemci diyor.Ben İ3 4170 alsam oyunu açarmı? Arkadaşlar.

Tavsiyelerin için saol kardeş. Bir oyun var MGS5 diye, bu oyunda minimum sistem gereksimlerin'de İ5 işlemci diyor.Ben İ3 4170 alsam oyunu açarmı? Arkadaşlar.
Ekran kartı ve işlemciyi daha almadınız umarım. Size farklı bir tavsiye vereceğim.

Anakart:
ASUS H81M-Plus İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600MHz Sata 3.0 USB 3.0 Hdmi&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar
İşlemci:
Intel Core i3 4170 Soket 1150 3.7GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

Bu değişiklikleri yaptıktan sonra elinize geçecek para ile R9 285 yada GTX 960 almanız çok daha performanslı bir oyun deneyimi sunacaktır. i3 işlemci oyunların altından kalkmak için yeterli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tavsiyelerin için saol kardeş. Bir oyun var MGS5 diye, bu oyunda minimum sistem gereksimlerin'de İ5 işlemci diyor.Ben İ3 4170 alsam oyunu açarmı? Oyunun uzun ismi şöyle,metal gear solid 5.

750 Ti yerine GTX 960 daha iyi olur. 4460 yerine 4160 alıp GTX 960 aldım.

TOPLAM : 1.796,26 TL
KDV (%18) : 323,33
NAKİT / HAVALE (TL) : 2.119,59 TL
[TBODY] [/TBODY]

Çok çok saol bilgilerin için kardeş, ben acemiyim, kaç ündür ceza alıyorum. Seni bulmuşken bilgi almak istiyom. Yardımların için şimdiden saol. Anakart olarak MSİ Z87 Gaming 3 yada MSİ B85 alsam uygun olurmu? Ve k ibaresi olmayan intel işlemci alsam, GTX 750 ti yada senin önerdiyin GTX 960 ekran kartına oc yapabilirmiyim?

Çok çok saol bilgilerin için kardeş, ben acemiyim, kaç ündür ceza alıyorum. Seni bulmuşken bilgi almak istiyom. Yardımların için şimdiden saol. Anakart olarak MSİ Z87 yada MSİ B85 alsam uygun olurmu? Ve k ibaresi olmayan intel işlemci alsam, GTX 750 ti yada senin önerdiyin GTX 960 ekran kartına OC yapabilirmiyim?
B85 çipsetli bir anakart alabilirsin ama çok fazla şey değiştirmez. GTX 960 ile OC yapabilirsin. En stabil değeri bulmak için yavaş yavaş arttırarak gidebilirsin. Birde yazım hatası yaparsan daha çok ceza yersin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı