220TL'ye Mi True Wireless Earbuds Basic 2'den iyisi var mı?

Bilmiyorsan neden atıyorsun? Senin yüzünden para boşa gitti. Bir de nereden anladın diyorsun.

Bende de aynı kulaklık var. Nereden aldığımı hatırlamıyorum. Güvenmiyorsanız almasaydınız. Siz daha ucuz var mı dediniz linkini attım. İlla buradan alın diye bir şey demedim. Bir de kutu açıldığı için iade olmama gibi bir durum yok bilgine.

Bende de aynı kulaklık var. Nereden aldığımı hatırlamıyorum. Güvenmiyorsanız almasaydınız. Siz daha ucuz var mı dediniz linkini attım. İlla buradan alın diye bir şey demedim. Bir de kutu açıldığı için iade olmama gibi bir durum yok bilgine.
Ben bir şey demiyorum gelmişsin ürün linki paylaşıyorsun aldıktan sonra güvenli mi bilmiyorum diyorsun. Güvenli olup olmadığını bilmiyorsan atmazsın. Bu kadar basit. Daha da yazma lütfen. Ayrıca iade kabul edildiğini nereden biliyorsun?
1634235126537.png

Ben bir şey demiyorum gelmişsin ürün linki paylaşıyorsun aldıktan sonra güvenli mi bilmiyorum diyorsun. Güvenli olup olmadığını bilmiyorsan atmazsın. Bu kadar basit. Daha da yazma lütfen. Ayrıca iade kabul edildiğini nereden biliyorsun?
Eki Görüntüle 1189325
Trendyol güvenli değil mi? Sanki cumartesi pazarından al dedim 🤠. Ben babamada aynı kulaklıktan aldım. 2 kez iade ettim, kabul edildi.

Trendyol güvenli değil mi? Sanki cumartesi pazarından al dedim 🤠. Ben babamada aynı kulaklıktan aldım. 2 kez iade ettim, kabul edildi.

Evet haklısın çok güvenli. O kadar güvenli ki şu an Trendyol üzerinden gelen sahte kulaklıklara bakıyorum ve giden paramı düşünüyorum. Hayır amazon gibi bir yerden almak yerine neden birine güvenip alıyorum ki? Suç bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı